ΙΣΠΑΝΙΑ

Πέτυχε 6 γκολ και μία γκολάρα η Ρεάλ

Πέτυχε 6 γκολ και μία γκολάρα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 7-1 την Κουλτουράλ Λεονέσα στο Λεόν και φυσικά η πρόκριση στους "16" του Copa del Rey θεωρείται δεδομένη. Από δύο γκολ οι Μοράτα και Ασένσιο, γκολάρα αλά Ζιντάν ο Νάτσο! (video)

Όπως αναμενόταν, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε άνετα την Κουλτουράλ Λεονέσα στο Λεόν και το τελικό 1-7 κάνει... τυπική διαδικασία την ρεβάνς στο "Santiago Bernabeu".

Από δύο γκολ οι Άλβαρο Μοράτα και Μάρκο Ασένσιο, μία φορά σκόραραν οι Νάτσο και Μαριάνο Ντίαθ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ.

Η ομάδα της 3ης κατηγορίας κατάφερε στο 84' να μειώσει με τον Μπένχα, γκολ που φυσικά είναι ιστορικό, παρά την βαριά ήττα.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Νάτσο, καθώς το γκολ που πέτυχε ο νεαρός αμυντικός ήταν με εκπληκτικό γυριστό σουτ στην κίνηση και θύμισε το γκολ του προπονητή του, Ζινεντιν Ζιντάν στον τελικό του Champions League με τη Λεβερκούζεν το 2002.

Πέτυχε 6 γκολ και μία γκολάρα η Ρεάλ
Πέτυχε 6 γκολ και μία γκολάρα η Ρεάλ
NO PERMITIDO REPUBLICAR

Η σύνθεση της Ρεάλ...

Κασίγια, Καρβαχάλ (69' Κόβατσιτς), Πέπε, Νάτσο, Ντανίλο (58' Φάμπιο Κοεντράo), Κρόος, Ίσκο (63' Μαριάνο Ντίαθ), Χάμες Ροντρίγκες, Μάρκο Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ, Μοράτα.

Τα πρώτα ματς των "32":

Τετάρτη 26/10

Κουλτουράλ Λεονέσα - Ρεάλ 1-7 (84' Μπένχα / 6' αυτ. Ζούιφερλουν, 32' και 53' Ασένσιο, 46' και 55' Μοράτα, 68' Νάτσο 92' Μαριάνο Ντίαθ)

Τετάρτη 30/11

Τολέδο - Βιγιαρεάλ

Φορμεντέρα - Σεβίλλη

Έρκουλες - Μπαρτσελόνα

Γκιγουέλο - Ατλέτικο

Ράθινγκ Σανταντέρ - Μπιλμπάο

Μούρθια - Θέλτα

Κόρδοβα - Μάλαγα

Βαγιαδολίδ - Σοθιεδάδ

Ταραγόνα - Αλαβές

Ουέσκα - Λας Πάλμας

Αλκορκόν - Εσπανιόλ

Χιχόν - Έιμπαρ

Γρανάδα - Οσασούνα

Λεγκανές - Βαλένθια

Μπέτις - Ντεπορτίβο

Κουλτουράλ Λεονέσα - Ρεάλ 1-7

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ