ΙΣΠΑΝΙΑ

Παρουσιάστηκε και δεν ξέχασε την Ελλάδα ο Μορένο

Παρουσιάστηκε και δεν ξέχασε την Ελλάδα ο Μορένο
Μορένο

Ο Έρικ Μορένο υπέγραψε συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θυμήθηκε μία σημαντική στιγμή από την Ελλάδα.

Πριν λίγες ημέρες ο 23άχρονος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, όμως κόπηκε στα ιατρικά (από πέρσι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι). Τελικά αν και όλα έδειχναν πως θα παρέμεινε στην Μπράγκα, ο Μορένο υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την Βαγιαδολίδ.

Κατά την παρουσίαση του, ο Μορένο παραδέχθηκε πως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ενώ στάθηκε και στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναιτωλικό.

"Πρέπει να αντιμετωπίσω τη νέα πρόκληση που βρίσκω μπροστά μου. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Κάποιοι δεν μας έχουν στα φαβορί, όμως έχουμε την εμπειρία να τα καταφέρουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι λίγο πίσω από άποψη ρυθμού, όμως θα δουλέψω σκληρά με τον προπονητή για να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης".

Τέλος δεν ξέχασε και το πέρασμα του από την Ελλάδα: "Στην Μπράγκα ο προπονητής δεν πίστεψε σε μένα. Στην Ελλάδα όμως συνέβη το αντίθετο και το πρωτάθλημα τους είναι αρκετά καλό".

Παρουσιάστηκε και δεν ξέχασε την Ελλάδα ο Μορένο
Μορένο 580

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ