ΙΣΠΑΝΙΑ

Παρουσίασε Στσέποβιτς η Μαγιόρκα

Παρουσίασε Στσέποβιτς η Μαγιόρκα

Ο Μάρκο Στσέποβιτς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μαγιόρκα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Σέρβος φορ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Στην Ισπανία με την φανέλα της Μαγιόρκα θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μάρκο Στσέποβιτς. Ο Σέρβος φορ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις, δηλώνοντας έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι χαρούμενος που πήγε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά, βοηθώντας τη Μαγιόρκα να πετύχει τους στόχους της.

"Πιστεύω πως έχουμε μία καλή ομάδα και την κόντρα στη Χετάφε. Ήρθαγια βοηθήσω", δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της Μαγιόρκα και πρόσθεσε ότι "είχα κι άλλες επιλογές, αλλά νομίζω πως η Μαγιόρκα είναι μία ιστορική ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο".

Από εκεί και πέρα, είπε πως θα πρέπει όλοι να κοιτάζουν το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δουλέψει σκληρά στο γήπεδο. Μάλιστα, τόνισε πως έκανε καλή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες προπονήσεων για να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους και να προσαρμοστεί.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ