ΙΣΠΑΝΙΑ

Ούτε Βαλένθια, ούτε Ατλέτικο ο Ροντρίγκο Κάιο

Ούτε Βαλένθια, ούτε Ατλέτικο ο Ροντρίγκο Κάιο

Αρχικά ανακοινώθηκε ως παίκτης της Βαλένθια, αλλά "κόπηκε" στα ιατρικά. Ύστερα, εθεωρείτο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελικά ο Ροντρίγκο Κάιο δεν πάει πουθενά και μένει στη Σάο Πάουλο.

Αναστάτωσε Βαλένθια και Μαδρίτη, αλλά από ουσία μηδέν. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της Σάο Πάουλο από τις 12 Ιουνίου θεωρούνταν παίκτης της Βαλένθια, όπως είχε ανακοινώσει η βραζιλιάνικη ομάδα. Στις 29 του μηνός, όμως, απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις των "νυχτερίδων" και μοιραία απορρίφθηκε.

Μία μέρα μετά πέρασε ιατρικές εξετάσεις από την Ατλέτικο Μαδρίτης και απέμειναν μόνον οι ανακοινώσεις, για να θεωρείται και τυπικά "κολτσονέρο". Τελικά, ούτε εκεί. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας τον ήθελε δανεικό με οψιόν αγοράς, κι αυτό "χάλασε" το Βραζιλιάνο μέσο.

"Μετά τη συνάντηση μεταξύ του Ροντρίγκο Κάιο, τον πρόεδρο της Σάο Πάουλο (Κάρλος Μιγκέλ Αϊντάρ) και τον αντιπρόεδρο (Ατάιντε Ζιλ Γκερέιρο), ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να μη μεταγραφεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ως δανεικός. Η Σάο Πάουλο είναι σύμφωνα με την απόφαση του ποδοσφαιριστή", ήταν η επίσημη ανακοίνωση της "τρικολόρ".

Πολύ κακό για το τίποτα από τον Ροντρίγκο Κάιο, σε μία υπόθεση την οποία καλύπτει πέπλο μυστηρίου...

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ