ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι ultras της Ράγιο αφιερώνουν σύνθημα στους πιτσιρικάδες!

Οι ultras της Ράγιο αφιερώνουν σύνθημα στους πιτσιρικάδες!

Οι μικροί της Ράγιο Βαγιεκάνο κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο "Iscar Cup" και οι ultras τους αφιέρωσαν το σύνθημα "La Vida Pirata" στην αναμέτρηση της πρώτης ομάδας με τη Λούγκο, με τους πιτσιρικάδες να ανταποδίδουν. (video)

Η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχθηκε το Σάββατο 22 Απρίλη στο "Vallecas" τη Λούγκο, για την 35η αγωνιστική της Segunda Division, τη νίκησε 2-0 (σκόρερ του δεύτερου γκολ ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, Μανούσο Γκονσάλβες), αλλά την παράσταση "έκλεψε" η αποθέωση των πιτσιρικάδων της ομάδας από τους ultras των "φρανχιρόχος".

Οι μικροί των ηλικιακών κατηγοριών 13,14 και 15 ετών συμμετείχαν στο "Iscar Cup" και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπροστά από Βιγιαρεάλ (3η) και Μπαρτσελόνα (4η).

Οι ultras της Ράγιο τους αποθέωσαν και τους αφιέρωσαν το γνωστό σύνθημα της ομάδας, "La Vida Pirata", τους οποίοι οι στίχοι έχουν ως εξής:

"Η ζωή του πειρατή είναι η καλύτερη ζωή, χωρίς να δουλεύεις, χωρίς να σπουδάζεις, με το μπουκάλι ρούμι, σε μια αγγλική βάρκα, και σε κάθε λιμάνι έχω μια γυναίκα, η ξανθιά είναι απίθανη, η μελαχρινή δεν είναι κακή, οι Αγγλίδες με τη σοβαρότητά τους και οι Γαλλίδες με όλο αυτό που δίνουν. Εάν κάποια στιγμή τύχει να παντρευτώ (θα είναι) με τη Ράγιο, μία, μία, κι άλλη καμία".

Όπως θα διαπιστώσετε, οι μικροί συμμετείχαν ενεργά στο σύνθημα κι ανταπέδωσαν την υποδοχή από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Photo credits: Rayo Fc (Oficial)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ