ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Jimmy Jump στο Sport24.gr

Ο Jimmy Jump στο Sport24.gr

Ο Jimmy Jump αποκαλύπτει στο Sport24.gr πως θα εισβάλει στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, εξηγεί γιατί είχε βάλει στο στόχαστρο του, τον Μουρίνιο, ενώ τονίζει πως του ζητούσαν αυτόγραφα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του «Καμπ Νόου»!

Η φήμη που τον συνοδεύει έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Καταλονίας, ενώ η δημοτικότητα του φτάνει στα επίπεδα ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης.

Ο πιο διάσημος σαλταδόρος της υφηλίου μιλάει στo Sport24.gr για τα τελευταία κατορθώματα του, ενώ αποκαλύπτει πως ήδη προετοιμάζεται για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κλέψει άλλα 15 «Γουορχολικά» λεπτά δημοσιότητας.

Ο... σεσημασμένος εισβολέας Jimmy Jump, όπως αποδείχθηκε δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα του σε ότι αφορά τα φετινά classico και έκανε την εμφάνιση του, στο τέταρτο κατά σειρά ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που έκρινε τη συμμετοχή των «μπλαουγκράνα» στον τελικό του Champions League.


« Το είχα σχεδιάσει να το κάνω στην έδρα μας. Αυτό επιθυμούσα. Ήταν η τρίτη εισβολή μου στο ‘Καμπ Νόου’».


Ο Jimmy Jump με την πολύχρονη εμπειρία που κουβαλά δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα προκειμένου να βρει δίοδο για τον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου».

« Δεν είχα κανένα πρόβλημα να μπω στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω πολλά κενά σημεία στο Καμπ Νόου για να περάσω μέσα και αυτό έκανα».

Ο Jimmy Jump στο Sport24.gr
© REUTERS


Ο διάσημος σαλταδόρος αποκαλύπτει πως αρχικά είχε θέσει ως στόχο να πηδήξει προς το μέρος του Ζοζέ Μουρίνιο.

« Ήθελα να πηδήξω στο σημείο που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται ο Μουρίνιο αλλά τελικά προτίμησε να μείνει στο ξενοδοχείο. Είναι αλαζόνας, αλλά αυτό άλλωστε έτσι είναι και το στιλ της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Jimmy Jump στο Sport24.gr

Τι πρόβλέπει όμως για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ;


« Ελπίζω να τα καταφέρουμε όπως και στη Ρώμη το 2009. Θέλω να εισβάλλω στο γήπεδο και να τρέξω προκειμένου να αισθανθώ ελεύθερος και να απολαύσω τη δύναμη της ελευθερίας που αισθάνεσαι όταν πηδάς στον αγωνιστικό χώρο».


Του θυμίζουμε πως είχε αποκαλύψει στο Sport24.gr την εισβολή του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθη στο Οσλο.Όσο για τον επόμενο μεγάλο στόχο του, δεν το σκέφτηκε και πολύ...


« Γουέμπλεϊ στις 28 Μαϊου»

Ο Jimmy Jump παράλληλα σπεύδει να διευκρινίσει πως οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του «Καμπ Νόου» όχι μόνο δεν τον προπηλάκισαν μετά την εισβολή του στο «el classico» αλλά του ζήτησαν αυτόγραφα!


« Όχι, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μου ζήτησαν και βγάλαμε φωτογραφίες και τους έδωσα αυτόγραφα. Μετά τις 02.00 τα ξημερώματα ήμουν στην “Καναλέτες” και πανηγύρισα την πρόκριση στον τελικό μαζί με πολλούς οπαδούς της Μπάρτσα».

Απολαύστε την τελευταία "επική" εισβολή του Jimmy Jump στο "Καμπ Νόου".



TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ