ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Πικέ "τρολάρει" και τους φιλάθλους της Ισπανίας!

Ο Πικέ "τρολάρει" και τους φιλάθλους της Ισπανίας!
© GETTY IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της εθνικής Ισπανίας στο πλαίσιο του φιλικού της "φούρια ρόχα" με την Κόστα Ρίκα και δεν έχασε την ευκαιρία να... απαντήσει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Δείτε το VIDEO.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ είχε τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της φιέστα της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τρεμπλ καθώς είχε "τρολάρει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας πως το πάρτι που είχε διοργανώσει για τα 30α γενέθλιά του (λίγες ώρες μετά τη συντριβή με 4-0 της Ρεάλ από την Ατλέτικο στη La Liga) έδωσε το έναυσμα στην ομάδα της Μπαρτσελόνα για να πάρει όλους τους τίτλους στο φινάλε της σεζόν.

Τα ειρωνικά αυτά λόγια εκνεύρισαν αρκετούς οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και στο διεθνές φιλικό Ισπανία-Κόστα Ρίκα του την είχαν... φυλαγμένη καθώς τον αποδοκίμασαν έντονα κατά την είσοδό του στο ματς αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Καταλανός σέντερ μπακ να μην έχει όμως τον παραμικρό ενδοιασμό να "απαντήσει":

"Δεν έχω πρόβλημα, έχω μόλις κατακτήσει το τρεμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος και το χαμόγελό μου φτάνει από το ένα αυτί στο άλλο. Και αυτή είναι η τέλεια απάντηση στις αποδοκιμασίες, ένα χαμόγελο.

Ο Πικέ "τρολάρει" και τους φιλάθλους της Ισπανίας!
© AFP/GETTY IMAGES

Μην νομίζετε ότι οι κραυγές με επηρεάζουν. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν νομίζω ότι είναι άδικο. Ο κόσμος είναι καλοδεχούμενος να διαμαρτύρεται, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν", δήλωσε ο Πικέ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Η αντίδραση ωστόσο μερίδας των οπαδών δεν άρεσε καθόλου στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας να ζητάει ενότητα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Πικέ "τρολάρει" και τους φιλάθλους της Ισπανίας!
© AFP/GETTY IMAGES

"Δεν νομίζω ότι αυτό που έγινε είναι σωστό. Είναι διαφορετικό πράγμα να αποδοκιμάζεις έναν παίκτη συγκεκριμένα και διαφορετικό όλη την ομάδα. Αυτό που έγινε μου άφησε μία πολύ κακή γεύση. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να είμαστε ενωμένοι".

Ο Πικέ "απαντάει" στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ