ΙΣΠΑΝΙΑ

"Ο Μίκου αρνήθηκε να παίξει"

"Ο Μίκου αρνήθηκε να παίξει"

Ο προπονητής της Ράγιο, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ, έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο με τον Μίκου που είναι στόχος του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο 31χρονος φορ αρνήθηκε να αγωνιστεί.

Για το επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ με τον Μίκου την περασμένη Κυριακή κάναμε εκτενή αναφορά.

Πλέον, έρχεται η εκδοχή που δίνει ο τεχνικός της Ράγιο και επιβεβαιώνει αυτό που είναι γνωστό από το καλοκαίρι και στο οποίο μπορεί ο ΠΑΟΚ να ποντάρει αν θέλει να αποκτήσει τον Βενεζουελάνο φορ: Ο Μίκου έχει αποφασίσει να φύγει από την ισπανική ομάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σαντοβάλ, δεν επιτέθηκε στον προπονητή του ούτε έκανε κάτι που ξεπερνούσε τα όρια. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έφευγε από την ομάδα, αφού άλλωστε μπροστά στο συμβάν ήταν στελέχη του συλλόγου. Τόνισε-και εδώ το σημείο που έχει ουσία για τον ΠΑΟΚ-ότι απλά αντάλλαξε ορισμένα λόγια με τον Μίκου γιατί εκείνος αρνήθηκε να παίξει.

Ο Βενεζουελάνος δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να μείνει στη Ράγιο και τον επόμενο Γενάρη (μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του), εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά στη σχέση του με την ομάδα, μοιάζει απίθανο η Ράγιο να ζητά σοβαρό ποσό, όπως έκανε το καλοκαίρι, για να τον αφήσει ελεύθερο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ