ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Κρόος έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ, 2-1 τη Θέλτα

Ο Κρόος έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ, 2-1 τη Θέλτα

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τέρματα των Μοράτα και Κρόος επιβλήθηκε με 2-1 απέναντι στη Θέλτα. Απογοητευτική η Βαλένθια έχασε από την Εϊμπάρ με 1-0. Δεύτερη ισοπαλία για Ατλέτικο. (VIDEOS)

Το 2/2 έκανε στην La LIGA η Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς το οποίο είχε την υπεροχή, αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή της. Από την άλλη η Θέλτα είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε να είχε φύγει με το βαθμό από το Μπερναμπέου.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο μετά από μία αρχική πίεση 20 λεπτών, οι Γαλιθιάνοι πήραν τα "ηνία" και δεν φοβήθηκαν να ανοιχτούν.

Η ανάπαυλα βρήκε το κοινό στις εξέδρες να αποδοκιμάζει χλιαρά τους ακριβοπληρωμένους αστέρες της Ρεάλ, οι οποίοι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αλλαγές. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δικαιώθηκε, αφού στο 60' ο Μοράτα άνοιξε το σκορ, σε μία φάση όπου προηγήθηκε οφσάιντ και χαμένο τετ α τετ του Ασένσιο. Το μομέντουμ ήταν με τους Μαδριλένους, που λίγο αργότερα είχαν δοκάρι με τον Μοράτα.

Στο 67', όμως, ένα λάθος της άμυνας και ένα σουτ εκτός περιοχής του Φαμπιάν Ορεγιάνα έφεραν την ισοφάριση για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League. Ο Ζιντάν έριξε στη μάχη τον Χάμες Ροντρίγκες (κι ενώ είχε μπει ο Λούκας Βάθκεθ), αλλά η Θέλτα ήταν αυτή που έχασε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Τεό Μπονγκοντά. Ο Βέλγος δεν έκανε σωστή επιλογή και στην επόμενη φάση, ένα πλασέ του Τόνι Κρόος από τα 25 μέτρα έδωσε τη λύση και την ανάσα στη Ρεάλ.

Ο Κρόος έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ, 2-1 τη Θέλτα

Δεύτερη ισοπαλία για την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη ούτε τη δεύτερη αγωνιστική. Στην έδρα της Λεγκανές, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Ούτε ο Γκαμεϊρό, ούτε ο Γκριεζμάν, ούτε οι Φερνάντο Τόρες και Γκαϊτάν κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" την άμυνα της Λεγκανές, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος δεν έχει γνωρίσει την ήττα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Συνεχίζει να απογοητεύει η Βαλένθια, πρώτο τρίποντο για την Σοθιεδάδ

Στα ματς που προηγήθηκαν η νίκη της Εϊμπάρ επί της απογοητευτικής Βαλένθια ήταν αυτή που ξεχώρισε. Οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις κέρδισαν πέναλτι στο 62'. Ο Πέδρο Λεόν με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ρούλι και έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του.

Από την άλλη σε ένα ματς με ελάχιστες καλές φάσεις η Σοθιεδάδ έκανε το διπλό στην έδρα της Οσασούνα σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Ο Χουάνμι άνοιξε το σκορ και ο Γκαρθία με αυτογκόλ έκανε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγια, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (69' Ροντρίγκες), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ, Μοράτα (77' Μαριάνο), Ασένσιο (65' Βάθκεθ)

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεθ, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Κάστρο, Ραντόγια (85' Σίστο), Ερνάντες, Ορεγιάνα, Βας (77' Ντιόπ), Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (73' Άσπας)

ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Κάπα, Αρίμπας, Ράμις (46' Λεζέν), Λούνα, Γκαρθία, Εσκαλάντε, Λεόν, Πελετέιρο (79' Ενρίτς), Μπεμπέ (65' Πένια), Κίκε

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ράιαν, Κανσέλο, Σάντος, Αμπντενούρ, Γκαγιά, Σουάρεθ (77' Μεδράν), Παρέχο, Πέρες, Ροντρίγκο (77' Μπακαλί), Μίνα (89' Μιρ), Νανί

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Πέρεθ, Χ. Φλάνιο (7' Μπουνιουέλ), Ντ. Γκαρθία, Μ. Φλάνιο, Ου. Γκαρθία, Κλερκ, Ντε λας Κουέβας, Μέριδα, Όιερ, Ριέρα (63' Λεόν), Ρομέρο (74' Κενάν)

ΡΕΑΛ ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Θαλδούα (57' Ελουστόνδο), Γκονθάλεθ, Ι. Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ιγιαραμέντι, Πάρδο, Πριέτο, Θουρουτούθα, Οϊαρθάμπαλ (83' Μπεργάρα), Χουάνμι (66' Βέλα)

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Σεράντες, Βίκτορ Ντίαθ, Μαντοβάνι, Μπουστίνθα, Φέντε Ρίκο, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλμπέρτο (63' Ινσούα), Ουνάι Λόπεθ, Γκαμπριέλ, Σιμανόβσκι (46' Μαρίν), Γκερέρο (83' Ματσίς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (63' Καράσκο), Αουγκούστο Φερνάντες (79' Γκαϊτάν), Κόκε, Σαούλ, Γκαμεϊρό (58' Φερνάντο Τόρες), Γκριεζμάν

Η Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (2 ματς)

2. Ντεπορτίβο λα Κορούνια 4 (2 ματς)

3. Λεγκανές 4 (2 ματς)

4. Μπαρτσελόνα 3

5. Σεβίλη 3

6. Λας Πάλμας 3

7. Σπόρτινγκ Χιχόν 3

8. Εϊμπάρ 3 (2 ματς)

9. Ρεάλ Σοθιεδάδ 3 (2 ματς)

10. Μάλαγα 2 (2 ματς)

11. Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (2 ματς)

12. Αλαβές 1

13. Γρανάδα 1

14. Βιγιαρεάλ 1

15. Εσπανιόλ 1 (2 ματς)

16. Οσασούνα 1 (2 ματς)

17. Ρεάλ Μπέτις 1 (2 ματς)

18. Αθλέτικ Μπιλμπάο 0

19. Θέλτα 0 (2 ματς)

20. Βαλένθια 0 (2 ματς)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/8

Μπέτις - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-0

Εσπανιόλ - Μάλαγα 2-2 (Μορένο 28', Μπαπτιστάο 61' / Γιορέντε 67', Τσαρλς 90')

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/8

Έιμπαρ - Βαλένθια 1-0 (62' Π. Λεόν)

Οσασούνα - Ρεάλ Σοθιεδάδ 0-2 (45+2' Χουάνμι, 81' Γκαρθία (αυτ)

Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 2-1 (60' Μοράτα, Κρόος / 67' Ορελάνα)

Λεγκανές - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8

Αλαβές - Σπόρτινγκ Χιχόν 19:15

Λας Πάλμας - Γρανάδα 19.15

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 21:15

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 23:15

Δείτε τα γκολ των αναμετρήσεων του Σαββάτου

Ρεάλ - Θέλτα 2-1

Οσασούνα - Ρεάλ Σοθιεδάδ 0-2

Έιμπαρ - Βαλένθια 1-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ