ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντοπέ ο Καϊσέδο, σοκ για την Γρανάδα

Ντοπέ ο Καϊσέδο, σοκ για την Γρανάδα
Καϊσέδο

Η Γρανάδα πλήρωσε περίπου 4.000.000€ για την απόκτηση του Καϊσέδο από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, όμως ο 21άχρονος άσος πιάστηκε ντοπέ. Καταγγέλλουν το συμβόλαιο του οι Ισπανοί.

Ο Χοσέ Ανγκούλο Καϊσέδο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε στην τρελή της πορεία μέχρι τον τελικό του Copa Libertadores, σκοράροντας μάλιστα έξι γκολ στη διοργάνωση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Γρανάδα πλήρωσε περίπου 4.000.000€ για να τον αποκτήσει με μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δυο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του ήρθε το σοκ για τους Ισπανούς. Η Conmebol ( Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) ανακοίνωσε πως δείγμα του παίκτη που πάρθηκε κατά τη διάρκεια του Copa Libertadores, είναι θετικό σε μία ουσία παράγωγη της κοκαΐνης.

Αμέσως η Γρανάδα πάγωσε το συμβόλαιο του Καϊσέδο και αν τιμωρηθεί ο παίκτης με βαριά καμπάνα θα το καταγγείλει με σκοπό να γλιτώσει την χασούρα. Το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος αναμένεται σε λίγες ημέρες.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ