ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey νικώντας με 3-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου". Δύο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το 3ο ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είχε σκοράρει και στο 1ο ματς (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey.

Η "βασίλισσα" προηγήθηκε μάλιστα με 3-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ και τον Ραφαέλ Βαράν το 3ο (είχε σκοράρει και στο 1ο ματς που έληξε 1-1).

Ο Τζόρντι Άλμπα στο 89' απλά πέτυχε το γκολ της τιμής, ενώ θυμίζουμε πως η Ρεάλ την Τετάρτη θα μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό (Σεβίλλη ή Ατλέτικο).

Ο Ραφαέλ Βαράν με το 0-3 έτρεξε στον Ζοζέ Μοουρίνιο...

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Ο Λιονέλ Μέσι στο 2ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς, με το κοντινό διαγώνιο σουτ του να περνά άουτ.

Την πρώτη φορά που Ρεάλ έγινε απειλητική, στο 12ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε στην αντεπίθεση από δεξιά και κέρδισε πέναλτι από τον Ζεράρ Πικέ.

Η ανατροπή ήταν καθαρή, ο Πορτογάλος ανέλαβε ο ίδιος φυσικά την εκτέλεση και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο "Καμπ Νόου" στο 13'.

Με εκτέλεση φάουλ του Μέσι έχασε την δεύτερη ευκαιρία της η Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να αστοχεί να στο 40'.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Ντιέγκο Λόπεθ στο 51' απέκρουσε το σουτ του Μπουσκέτς και στην συνέχεια ο Σέρχιο Ράμος πρόλαβε και έδιωξε προ του Φάμπρεγκας.

Η... υπόθεση πρόκριση τελείωσε στο 57', όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Από μπαλιά του Κεντίρα ο Ντι Μαρία έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, ντρίμπλαρε τον Πουγιόλ και σούταρε με τον Πίντο να αποκρούει, αλλά ο Ρονάλντο εν συνεχεία κοντρόλαρε ψύχραιμα με το στήθος και πλάσαρε για το 0-2.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Στο 68' ο Ραφαέλ Βαράν έκανε το 0-3 με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μεσούτ Εζίλ. Ο Γάλλος είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο πρώτο ματς (1-1), έτσι ο 19άχρονος έχει σκοράρει και στα δύο ματς που έχει παίξει στην καριέρα του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" στο 89' μείωσαν για το τελικό 1-3 με τον Τζόρντι Άλμπα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με κοντινό σουτ στην κίνηση από ασίστ του Αντρές Ινιέστα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (74' Τιάγκο Αλκάνταρα), Φάμπρεγκας (59' Βίγια), Πέδρο (71' Τέγιο), Ινιέστα, Μέσι.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (84' Εσιέν), Μεσούτ Εζίλ (78' Πέπε), Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (71' Καγιεχόν).

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3 (89' Τζόρντι Άλμπα / 13' πέν. και 57' Κρ. Ρονάλντο, 68' Βαράν) [ 1-1]

Τετάρτη

Σεβίλλη - Ατλέτικο (23:00) [ 1-2]

*ο τελικός στις 18 Μαΐου

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3 (highlights)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ