ΙΣΠΑΝΙΑ

Μουρίνιο: "Δεν είναι γιατρός ο Σέρχιο Ράμος"

Μουρίνιο: "Δεν είναι γιατρός ο Σέρχιο Ράμος"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις που δέχεται, έτσι έκανε και σε αυτή από την πλευρά του πρώην του ποδοσφαιριστή του στη Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος.

Οι υπόνοιες που άφησε ο αμυντικός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, για τους Σεσκ Φάμπρεγκας και Ντιέγκο Κόστα και την αφοσίωσή των στην εθνική ομάδα, δεν έμεινε αναπάντητη από τον τεχνικό των δύο τελευταίων στην Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, που τη σχολίασε με το δικό του καυστικό, πάντα, τρόπο.

"Από τα όσα γνωρίζω, ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είναι γιατρός. Δεν είναι γιατρός, ούτε εγώ είμαι. Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, αλλά δεν είμαι γιατρός. Βγάλε ένα μάστερ και γίνε γιατρός, πριν μιλήσεις έτσι για τους ποδοσφαιριστές μου.

Οι γιατροί μας και αυτοί της εθνικής Ισπανίας κάνουν τις μελέτες τους και αποφάσισαν ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σεσκ. Δεν είμαι εγώ που θα πάω κόντρα στην άποψή τους και δε νομίζω ότι ο Σέρχιο έχει κάνει κάποιο μεταπτυχιακό στην Ιατρική τα τελευταία δύο χρόνια για να καταλαβαίνει.", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τον πρώην ποδοσφαιριστή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, που υπαινίχθηκε ότι Σέσκ και Κόστα προτίμησαν το συλλογικό από το εθνικό συμφέρον τους, κατόπιν "Special one", υπόδειξης.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ