ΙΣΠΑΝΙΑ

Ξανά μαζί Ιντέγε και Ρομπέρτο

Ξανά μαζί Ιντέγε και Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νιγηριανός πρώην φορ του Ολυμπιακού, Ιντέγε Μπράουν, είναι στη Μάλαγα για να ολοκληρώσει τον εξάμηνο δανεισμό του από την κινεζική Tianjin TEDA. Συναντά ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στους "ερυθρόλευκους", Ρομπέρτο.

Στη Μάλαγα βρίσκεται ήδη ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Ιντέγε Μπράουν για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να φορέσει τη φανέλα των "μποκερόνες" μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στην Ανδαλουσία θα βρει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ρομπέρτο. Η απόκτηση του Αφρικανού αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού (αντικαταστάτη του Μίτσελ) της ομάδας της Ανδαλουσίας, Χοσέ Γκονθάλεθ, καθώς τον γνωρίζει από το πρωτάθλημα της Κίνας (ήταν την περυσινή σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Beijing Guoan).

Στην πραγματοποίηση του deal (εξάμηνος δανεισμός) καταλυτικό ρόλο είχε - σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ - ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα, Μάριο Ουσίγιος.

Ξανά μαζί Ιντέγε και Ρομπέρτο

Ο Ιντέγε ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την Νοσατέλ Ξαμάξ και το 2010 μετακινήθηκε στη Σοσό έναντι 3.000.000 ευρώ. Στο Μιλούζ κάθε ένα χρόνο και ύστερα μετακόμισε στο Κίεβο με την Ντινάμο να τον αποκτά έναντι 6.000.000 ευρώ.

Το 2014 πήγε στην Premier League και τη Γουέστ Μπρομ έναντι 7.000.000 ευρώ και με 6.000.000 ευρώ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2015. Τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2017 πωλήθηκε στην Tiajin TEDA, στην Κίνα, έναντι 12.000.000 ευρώ.

Τελευταίο του ματς ήταν τον περασμένο Ιούλιο, ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τις ρεζέρβες, καθώς δεν υπολογιζόταν.

Η Μάλαγα μετά από 20 ματς στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση της κατάταξης.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ