ΙΣΠΑΝΙΑ

Κρισάντους: "Οι ομάδες με προσέβαλαν, μου ζητούσαν να δοκιμαστώ"

Κρισάντους: "Οι ομάδες με προσέβαλαν, μου ζητούσαν να δοκιμαστώ"
Κρισάντους ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους ξέσπασε σε ΜΜΕ της Νιγηρίας. Μίλησε για ομάδες που τον προσέβαλαν, καθώς του ζητούσαν πρώτα να τον δοκιμάσουν και όχι να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για να υπογράψει.

Τον... πόνο του εξέφρασε ο Μακόλεϊ Κρισάντους στην ιστοσελίδα SCORENigeria. Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ανήκε στη Λαμία, παίζοντας σε δύο μόλις παιχνίδια, υποστήριξε ότι ένιωσε προσβεβλημένος όταν ομάδες με τις οποίες μιλούσε, του ζητούσαν πρώτα να δοκιμαστεί.

Ο Νιγηριανός, ο οποίος εντέλει υπέγραψε στη Μούρθια, ανέφερε: "Μπορείτε να το φανταστείτε; Ομάδες με προσέβαλαν και μου ζητούσαν να πάνω να δοκιμαστώ, λες και δεν έχω ξαναπαίξω παλαιότερα σε άλλες ομάδες. Το έκαναν αυτό γιατί ήμουν τραυματίας...".

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ πρόσθεσε για τη μεταγραφή του στη Μούρθια: "Υπέγραψα μέχρι το καλοκαίρι για να αποδείξω ότι ακόμη μπορώ και σκοράρω". Ο Αφρικανός το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έβαλε 6 γκολ σε 17 ματς με την ΑΕΚ.

Το 2015-2016 έβαλε δύο γκολ σε δέκα ματς, ενώ με τη Λαμία στα δύο του παιχνίδια δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μούρθια συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Κρισάντους έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Σίβασπορ, Λας Πάλμας και Ρέους.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ