ΙΣΠΑΝΙΑ

"Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ"

"Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ"
Αμπιντάλ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ερίκ Αμπιντάλ θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό με σκοπό να επιστρέψει στην Βαρκελώνη. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό διάστημα δημοσίευμα του εξωτερικού αναφέρει πως ο Ερίκ Αμπιντάλ σύντομα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτή τη φορά την είδηση αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "Sport". Στο ρεπορτάζ, ωστόσο, υπάρχουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που δείχνουν πως υπάρχει πληροφόρηση ( μένει να φανεί αν είναι σωστή ή όχι).

Ας δούμε όμως τι αναφέρει "Sport" και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Γενάρη ο 35άχρονος Γάλλος θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη ( πρέπει να σημειώσουμε πως ο άσος του Ολυμπιακού είχε μεταβεί στην Βαρκελώνη πριν από λίγες ημέρες), όπου και θα ενταχθεί στο τιμ των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα ( γίνεται λόγος για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών παγκοσμίως).

Η απόφαση του θα γίνει ακόμα πιο εύκολη, καθώς, σύμφωνα με τους Ισπανούς πάντα, δεν περνάει καλά στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, οπότε έχει σκοπό να εγκαταλείψει τη χώρα μας την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μάλιστα η σύζυγος του Αμπιντάλ έχει φύγει από την Ελλάδα, όπως και οι δυο του κόρες οι οποίες γράφτηκαν πρόσφατα σε αγγλικό σχολείο στην Βαρκελώνη.

Τέλος το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γάλλος νιώθει ότι το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει το επιβαρυμένο πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας, οπότε αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Διαβάστε τη θέση του Ολυμπιακού όταν είχε προκύψει θέμα Αμπιντάλ στο πρόσφατο παρελθόν

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ