ΙΣΠΑΝΙΑ

Κουρασμένος από τις αποδοκιμασίες ο Πικέ

Κουρασμένος από τις αποδοκιμασίες ο Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ αποδοκιμάστηκε και στην τελευταία αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας, στο Λογρόνιο κόντρα στο Λουξεμβούργο, κι εξέφρασε την κούραση που νιώθει γι' αυτή την αντιμετώπιση που τυγχάνει.

Μερίδα των Ισπανών φιλάθλων δε λέει να ξεχάσει τις υβριστικές δηλώσεις, τις οποίες ουδέποτε ανασκεύασε, του Ζεράρ Πικέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης (να γαμ@@@ είπε συγκεκριμένα μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, κόντρα στη Σεβίλλη) και τον αποδοκιμάζει με κάθε ευκαιρία. Ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αποδοκιμάστηκε και στο ματς με το Λουξεμβούργο (νίκη της "φούρια ρόχα" με 4-0) κι εξέφρασε την εύλογη απογοήτευσή του.

"Εξαρτάται από τους οπαδούς. Θα δίνω το μάξιμουμ και θα κάνω τη δουλειά μου. Πετύχαμε το στόχο μας, να προκριθούμε δηλαδή. Νομίζω ότι αλλάξαμε τη δυναμική μας. Τα σφυρίγματα ακούγονται πιο δυνατά από τα χειροκροτήματα, αλλά βελτιώνεται. Πότε θα τελειώσει; Πρέπει να ρωτήσεις τον κόσμο, εμένα μου αρέσει να μιλάω για το τι κάνω στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό ματς, σ' ατομικό επίπεδο, το αποτέλεσμα ήταν επαρκές για να προκριθούμε. Τώρα, πρέπει να πάμε καλά στη Γαλλία", υποστήριξε αρχικά.

Σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται κουρασμένος από αυτή την κατάσταση, απάντησε: "Μου δίνει την αίσθηση ότι όσες φορές και να επαναληφθεί, το έχω πει πολλές φορές. Δεν μπορείς να αμφιβάλλεις για εμένα, έχω έρθει εδώ από 16 ετών. Να κοιτάξετε τα αρχεία, ότι έχω πει από μικρός. Σε κανένα χρονικό σημείο δεν μπορείς να βρεις κάτι κακό που έχω πει για την εθνική Ισπανίας και τη χώρα".

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας είχε προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας με την αντίστοιχη της Αγγλίας για την 13η Νοεμβρίου, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της πρωτεύουσας, Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες που δέχεται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, τόσο στις προπονήσεις όσο στα επίσημα ματς της "φούρια ρόχα" μετέβαλαν τον αρχικό προγραμματισμό. Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε εν τέλει, η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο "Χοσέ Ρίκο Πέρεθ", του Αλικάντε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ