ΙΣΠΑΝΙΑ

Κόντρα Πικέ - Ράμος για το δημοψήφισμα

Spain's Gerard Pique, left, and Sergio Ramos attend a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Tuesday, June 14, 2016. Spain will face against Turkey in a Euro 2016 Group D soccer match in Nice on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Gerard Pique, left, and Sergio Ramos attend a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Tuesday, June 14, 2016. Spain will face against Turkey in a Euro 2016 Group D soccer match in Nice on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι απόψεις των Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Ράμος συγκρούονται για τα πάντα γύρω από το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Εσχάτως, και για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Την Κυριακή (1/10) διεξάγεται το δημοψήφισμα με αντικείμενο την ανεξαρτησία της Καταλονίας από το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να προκύψουν πολιτικές, αθλητικές και κοινωνικές αλλαγές στην Ισπανία.

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα πήρε θέση μέσω twitter για το δημοψήφισμα: "Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, εκφραζόμαστε ειρηνικά. Δεν τους δίνουμε καμία δικαιολογία. Είναι αυτό που θέλουν. Και τραγουδάμε δυνατά #Ψηφίστε", αναφέρει η ανάρτηση του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει εκδηλώσει αρκετές φορές στην πίστη του στα καταλανικά ιδεώδη.

Η αντίδραση του Ανδαλουσιανού κεντρικού αμυντικού της Ρεάλ, δεν άργησε να έρθει. "Το tweet του Πικέ δεν είναι το καλύτερο, εάν θέλεις να μην σε αποδοκιμάζουν. Ίσως να μην είναι το καλύτερο για την ομάδα, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει αυτό που σκέφτεται", υποστήριξε ο Σέρχιο Ράμος με δηλώσεις του στη "Marca".

Αμφότεροι είναι στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τα ματς με τις αντίστοιχες της Αλβανίας (6/10, 21:45 στο Αλικάντε) και Ισραήλ (9/10, 21:45 στην Ιερουσαλήμ) για την ένατη και δέκατη αγωνιστική - αντίστοιχα - των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ