ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Χετάφε φέρνει τον κόσμο πιο κοντά

Η Χετάφε φέρνει τον κόσμο πιο κοντά

Το ποδοσφαιρικό marketing στα καλύτερά του. Μέσω application που λειτουργεί μόνο εντός του "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ", η Χετάφε αποφάσισε να φέρει τον κόσμο της πιο κοντά. (VIDEO)

Ιδιοφυής, πρωτοπόρα, καινοτόμα. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσίαση του Getafinder, του νέου application που λάνσαρε μέσω διαφημιστικού - προωθητικού βίντεο η Χετάφε. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας βλέπει την προσέλευση στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" να κινείται από μέτρια έως χαμηλά επίπεδα και σκέφτηκε να δώσει κίνητρο στους φιλάθλους της.

Λάνσαρε την ανωτέρω εφαρμογή, η οποία λειτουργεί μόνο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας και προσφέρει δωρεάν επικοινωνία. Δηλαδή, όποιος είναι στο γήπεδο θα μπορεί να επικοινωνήσει δωρεάν, στέλνοντας μηνύματα γραπτά και ηχητικά, καθώς και φωτογραφίες, με οποιονδήποτε άλλον είναι εκεί την ίδια ώρα.

Όπως φαίνεται και στο video promo το οποίο έχει λανσαριστεί με ιδιαίτερη διαφημιστική ευφυΐα, οι οπαδοί της Χετάφε μπορούν να βρουν ακόμη και σύντροφο μέσω της εφαρμογής. Έστω κι να τα εισαγόμενα δεδομένα μερικές φορές παραπλανούν και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό:

Μάλιστα ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Χετάφε, Χουάν Κάλα, συνέβαλε στην προώθηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ