ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Βαλένθια υποχρεώνει και απειλεί τα παιδιά των Ακαδημιών

Η Βαλένθια υποχρεώνει και απειλεί τα παιδιά των Ακαδημιών

Η διοίκηση της Βαλένθια υποχρεώνει τα παιδιά των Ακαδημιών της να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς του ημιτελικού του Copa del Rey, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απειλώντας με αποκλεισμό από την προπόνηση σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας.

Η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, στο "Camp Nou" (7-0), όχι μόνο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στη Βαλένθια, αντίθετα αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο του άδειου "Mestalla" στη ρεβάνς του ημιτελικού του Copa del Rey την Τετάρτη το βράδυ στις 22:00.

Προκειμένου να αποτρέψει την εμφάνιση αυτής της εικόνας, η διοίκηση της Βαλένθια μέσω mail, τα οποία απέστειλε προς τις Ακαδημίες, υποχρεώνει τα παιδιά της τάξης των 11 και των 8 ετών να παρευρεθούν στην αναμέτρηση, απειλώντας τα με αποκλεισμό από την επόμενη προπόνηση σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας.

"Καλησπέρα, τελικά την Τετάρτη 10 Φλεβάρη αναβάλλονται όλες οι απογευματινές προπονήσεις, εκτός των δύο φιλικών με των Κ17 και Κ15 με τις αντίστοιχες της Βασιλείας. Κάθε ποδοσφαιριστής θα έχει στη διάθεσή του δύο προσκλήσεις για να δει το ματς (εκτός από το πάσο που έχει κάθε ποδοσφαιριστής στην τάξη των 11 ετών) και η προσέλευση είναι υποχρεωτική. Το ματς είναι στις 21:00 (ώρα Ισπανίας) στο "Mestalla".

Την Πέμπτη θα γίνουν κανονικά προπονήσεις σε όλες τις ομάδες των Ακαδημιών. Ο ποδοσφαιριστής που δε θα προσέλθει θα πρέπει να είναι άρρωστος, και η προσέλευση στο ματς λογίζεται ως προπόνηση. Όποιος δεν προσέλθει στο ματς, δεν υπολογίζεται για την προπόνηση της Πέμπτης", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο mail το οποίο απεστάλη.

Ανασκευάζουν οι "νυχτερίδες"

Ο εξαναγκασμός των παιδιών των Ακαδημιών να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, υπό την απειλή επιβολής κυρώσεων, όπως είναι φυσικό προκάλεσε θόρυβο στην Ισπανία. Η κατακραυγή υποχρέωσε τη Βαλένθια να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας πως είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού να παρακολουθήσει ή μη, τη ρεβάνς του ημιτελικού του Copa del Rey, κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πως εάν δεν το κάνει δε συντρέχουν και λόγοι επιβολής κυρώσεων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ