ΙΣΠΑΝΙΑ

Πέρασε η Μπαρτσελόνα, αποκλεισμός για Ατλέτικο

Πέρασε η Μπαρτσελόνα, αποκλεισμός για Ατλέτικο

Η Θέλτα νίκησε με 3-2 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey, όπως και η Μπαρτσελόνα που νίκησε για δεύτερη φορά την Μπιλμπάο (videos)

Έκανε την μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Copa del Rey η Θέλτα, καθώς νίκησε με 3-2 την Ατλέτικο και την απέκλεισε στην Μαδρίτη.

Η τελευταία φορά που η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε δέχτηκε 3 γκολ ήταν πριν έναν χρόνο παρά μία ημέρα. Στην ίδια φάση του Copa del Rey είχε ηττηθεί με 2-3 από την Μπαρτσελόνα και είχε αποκλειστεί.

Δύο γκολ για την Θέλτα πέτυχε ο Χιλιανός, Πάμπλο Ερνάντες και ένα ο Γιον Γκουιντέτι, ενώ θυμίζουμε πως το πρώτο ματς στο "Μπαλαΐδος" είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ.

Η Μπαρτσελόνα μία αργότερα έγινε η δεύτερη που πέρασε στα ημιτελικά, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά την Μπιλμπάο, επικρατώντας με 3-1 και ανατροπή στο "Καμπ Νόου".

Πολύ καλή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Ινιάκι Γουίλιαμς και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε στο 53', ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81' ο Πικέ, βάζοντας τέλος στις ελπίδες των Βάσκων, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 91'.

Πέρασε η Μπαρτσελόνα, αποκλεισμός για Ατλέτικο

Οι συνθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (63' Όλιβερ Τόρες), Κόκε, Φερέιρα Καράσκο (59' Κορέα), Βιέτο, Γκριεζμάν.

ΘΕΛΤΑ: Ρουμπέν Μπλάνκο (46' Σέρχιο Άλβαρεθ), Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες, Βας, Ορεγιάνα, Ιάγο Άσπας, Γκουιντέτι (81' Μποβού).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Βερμάλεν (70' Μπουσκέτς), Ματιέ, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιάγο Ερερίν, Μπόβεδα, Λέκουε, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μίκελ Ρίκο (57' Μπενιάτ), Εράσο (73' Μουνιαΐν), Ινιάκι Γουίλιαμς, Σουσαέτα (57' Σαμπίν), Αντούριθ.

Πέρασε η Μπαρτσελόνα, αποκλεισμός για Ατλέτικο

Οι ρεβάνς των προημιτελικών:

Τετάρτη

Ατλέτικο - Θέλτα 2-3 (29' Γκριεζμάν, 81' Κορέα / 22' και 64' Πάμπλο Ερνάντες, 56' Γκουιντέτι) [ 0-0]

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο 3-1 (53' Λουίς Σουάρες, 81' Πικέ, 91' Νεϊμάρ / 12' Ινιάκι Γουίλιαμς) [ 2-1]

Πέμπτη

Μιραντές - Σεβίλλη (21:00) [ 0-2]

Λας Πάλμας - Βαλένθια (22:00) [ 1-1]

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο 3-1

Ατλέτικο - Θέλτα 2-3

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ