ΙΣΠΑΝΙΑ

"Άκυρη" η Αθήνα για τον Παούνοβιτς, σενάριο για Τενερίφη

"Άκυρη" η Αθήνα για τον Παούνοβιτς, σενάριο για Τενερίφη

Ο Βέλιμιρ Παούνοβιτς δεν θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού προσωρινά οι διαπραγματεύσεις σταματούν. Σενάριο για συνεργασία του Σέρβου με την Τενερίφη.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς αναμενόταν στην Αθήνα στη διάρκεια της Τετάρτης (4/11), προκειμένου να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως υπάρχει αλλαγή πλεύσης στην υπόθεση του...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επανεξετάζει τις προτεραιότητές της και αποφάσισε να στραφεί σε πιο έμπειρους προπονητές για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παούνοβιτς δεν πρόκειται να έρθει στην πρωτεύουσα, όπως αναμενόταν αρχικά. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τη Σερβία, όπου τονίζεται πως ο Παούνοβιτς ενημέρωσε τη σερβική ομοσπονδία ότι βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή η παρουσία του στην ισπανική πρωτεύουσα επιτρέπει εμπλοκή του ονόματος του Σέρβου σε σενάρια προερχόμενα από την ιβηρική χερσόνησο. Συγκεκριμένα, στην Ισπανία, θεωρείται από τους επικρατέστερους αντικαταστάτες του Ισπανού, Ραούλ Άγκνε, ο οποίος απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Τενερίφης.

Ο Άγκνε ενημερώθηκε την Τρίτη (3/11) ότι δεν θα συνεχίσει στην εργασία του, επειδή η ισπανική ομάδα κινείται στη ζώνη του υποβιβασμού της Segunda Division και άρχισαν αμέσως οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του.

Ο Παούνοβιτς διατηρεί καλή φήμη στην Ισπανία από την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο και τους προηγούμενες μήνες είχε προτάσεις συνεργασίας, με τελευταία αυτή από την Αλμερία στις αρχές Οκτώβρη. Θεωρεί το ισπανικό ποδόσφαιρο κατάλληλο για τα πρώτα του βήματα και κάπως έτσι, ενεπλάκη στα σενάρια για την Τενερίφη.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ