ΙΣΠΑΝΙΑ

Η σύζυγος του Γκριεζμάν τραγουδά σύνθημα παραμονής στην Ατλέτικο

Atletico's Antoine Griezmann celebrates with his wife Erika Choperana, left, and his daughter Mia Griezmann, his team's victory during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates with his wife Erika Choperana, left, and his daughter Mia Griezmann, his team's victory during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η σύζυγος του Αντουάν Γκριεζμάν, Έρικα Τσοπερένα, σιγοτραγούδησε σύνθημα οπαδών της Ατλέτικο υπέρ της παραμονής του Γάλλου στους "κολτσονέρος". (VIDEO)

Μπορεί να έβαλε τη "σφραγίδα" του (2 γκολ) στην κατάκτηση του Europa League από την Ατλέτικο - στη νίκη (3-0) στον τελικό της Λιόν με αντίπαλο τη Μαρσέιγ - αλλά η φημολογία περί μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα δεν έχει κοπάσει.

Το αντίθετο, μάλιστα. Τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Γάλλο διεθνή "αστέρα" να βρίσκεται προ των πυλών των "μπλαουγκράνα" ολοένα και πληθαίνουν. Οι "κολτσονέρος" επέστρεψαν στη Μαδρίτη για να δεχθούν την αποθέωση από τους οπαδούς τους για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν ένα: "¡Griezmann quédate!".

Δηλαδή, σε μετάφραση από την ισπανική στην ελληνική γλώσσα, "Γκριεζμάν μείνε". Μάλιστα, το συγκεκριμένο σύνθημα σιγοτραγούδησε και η σύζυγος του Γάλλου, Έρικα Τσοπερένα. Η Ισπανίδα ένωσε τη φωνή της με αυτές των υπόλοιπων "κολτσονέρος" και το video που κυκλοφόρησε δεν άργησε να γίνει viral:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ