ΙΣΠΑΝΙΑ

Η επιβεβαίωση της Σεβίλλης για τον Μπερίσο

Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Με ανακοίνωση της η Σεβίλλη επιβεβαίωσε ότι ο Εδουάρδο Μπερίσο διαγνώστηκε με αδενοκαρκίνωμα στον προστάτη και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Σεβίλλη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο προπονητής της, Εδουάρδο Μπερίσο. Η ισπανική ομάδα επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες που υπήρχαν αφού ο 48χρονος κόουτς πάσχει από αδενοκαρκίνωμα στον προστάτη.

Το αδενοκαρκίνωμα του προστάτη, ο πιο συχνός τύπος προστατικού καρκίνου, αναπτύσσεται από κύτταρα του προστάτη αδένα.

Όπως ενημέρωσε η Σεβίλλη, ο Αργεντινός προπονητής θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της θεραπείας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή της θεραπείας του καρκίνου του προστάτη εξαρτάται από την σταδιοποίηση του όγκου, την ηλικία και το προσδώκιμο επιβίωσης του ασθενούς. Παράλληλα, η ισπανική ομάδα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στο Μπερίσο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: "Το ιατρικό επιτελείο της Σεβίλλης ενημερώνει πως ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Εδουάρδο Μπερίσο, έχει διαγνωστεί με αδενοκαρκίνωμα στον προστάτη. Μετά τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα της θεραπείας. Η Σεβίλλη θέλει να τονίσει την αμέριστη συμπαράσταση της στον προπονητή και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ