ΙΣΠΑΝΙΑ

Η "απάντηση" της Βιγιαρεάλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η "απάντηση" της Βιγιαρεάλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις "φωνές" της Ρεάλ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει ευθύνη στο κάζο των Μαδριλένων με τον Τσέρισεβ!

Η επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης να χρησιμοποιήσει τον Ντενίς Τσερίσεβ στο ματς με την Κάντιθ για το Copa del Rey ενδέχεται να της στοιχίσει τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, από τη στιγμή που ο παίκτης "κουβαλούσε" μία αγωνιστική τιμωρίας από την περυσινή σεζόν με τη Βιγιαρεάλ.

Εντός της ημέρας η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναμένεται να εκδώσει την απόφασή της για την υπόθεση, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεκαθαρίζει από την πλευρά του σε συνέντευξη Τύπου πως η Ρεάλ δεν μπορεί να τιμωρηθεί από τη στιγμή που ούτε η ομοσπονδία ούτε η Βιγιαρεάλ είχαν ενημερώσει για την τιμωρία του παίκτη.

Η αναφορά του ισχυρού άνδρας των "μερένγκες" στη Βιγιαρεάλ δεν έμεινε πάντως ασχολίαστη, με τον πρόεδρο του "κίτρινου υποβρυχίου", Φερνάντο Ρόιγκ" να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν έχει την παραμικρή "συμμετοχή" στην γκάφα της Ρεάλ από τη στιγμή που δεν της ανήκει πλέον ο Τσέρισεβ.

"Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους παίκτες που δεν είναι στο ρόστερ μας. Η Βιγιαρεάλ είναι ήρεμη, δεν έχουμε ευθύνη.

Είμαστε υπεύθυνοι για τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, όχι για αυτούς που παίζουν σε άλλες ομαδες.

Δεν πρόκειται να κρίνω τον Φλορεντίνο. Έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους που ελέγχουν τις ποινές μας, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Ο Τόμας Πίνα βρέθηκε στην ίδια κατάσταση, αποβλήθηκε στο παιχνίδι που ο Τσέρισεβ είχε τιμωρηθεί (στο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο "Μαδριγάλ" στις 4 Μαρτίου του 2015 για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας) και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη", δήλωσε το αφεντικό της Βιγιαρεάλ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ