ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκριεζμάν: "Φεύγω από την Ατλέτικο αν..."

Γκριεζμάν: "Φεύγω από την Ατλέτικο αν..."
Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε ποιος λόγος μπορεί να τον φέρει στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν αφορά ομάδα, αλλά... πρόσωπο.

Στα τέλη του Ιουνίου που μας πέρασε, ο Γκριεζμάν ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2021 κερδίζοντας παράλληλα και γενναία αύξηση αποδοχών.

Ο Γάλλος επιθετικός βέβαια θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσιζε πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Γκριεζμάν σε γαλλικά ΜΜΕ: "Ο μοναδικός τρόπος για να σκεφτώ την φυγή θα ήταν αν αποχωρούσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε για την Παρί Σεν Ζερμέν ή κάποιον άλλο σύλλογο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μιλήσαμε προτού επεκτείνω το συμβόλαιο μου και μου επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει. Έχω να μάθω πολλά από τη συνεργασία μας".

Όσον αφορά για το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, είπε: "Η Παρί δεν είναι στα πλάνα μου αυτή τη περίοδο. Είμαι ευχαριστημένος στην Ισπανία. Εδώ εξάλλου είμαι διάσημος για τους οπαδούς μας. Προσπαθώ να χαμογελώ και να κάνω το καλύτερο. Αν τους αρέσει, τότε αρέσει και σε εμένα".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ