ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκολ ο Σιόβας και "στοπ" της Λεγκανές σε Σεβίλλη

Γκολ ο Σιόβας και "στοπ" της Λεγκανές σε Σεβίλλη

Με γκολ του Δημήτρη Σιόβα, η Λεγανές συνεχίζει να εκπλήσσει, αυτήν τη φορά αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τη Σεβίλλη για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Μετά από τη νίκη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" επί της Ρεάλ και την επεισοδιακή νίκη επί της Εσπανιόλ, η Λεγανές συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό να μοιράζει... εγκεφαλικά στους "μεγάλους" του ισπανικού ποδοσφαίρου". Θύμα της αυτήν τη φορά η Σεβίλλη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σκόραρε με κεφαλιά προς τα πίσω μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ και ισοφάρισε το τέρμα του Λουίς Μουριέλ από το 21'.

Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν ανώτεροι, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις επιθέσεις τους σε νικητήριο γκολ κι έτσι θα προσπαθήσουν στη ρεβάνς του "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" στις 7 Φεβρουαρίου να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Τσαμπάνιε, Τίτο, Μπουστίνθα, Σιόβας, Ραούλ Γκαρθία, Ζεράρ Γκουμπάου, Μπράσανατς (46' Εράσο), Γκαμπριέλ, Ελ Ζαρ (83' Ρίκο), Αμραμπάτ (76' Ράμος), Μποβού

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ενζονζί, Φράνκο Βάσκες, Μπανέγα, Πάμπλο Σαράμπια, Χοακίν Κορέα, Μουριέλ (76' Νολίτο)

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Λεγανές - Σεβίλλη 1-1 (56' Σιόβας / 21' Μουριέλ)

Πέμπτη

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (22:30)

Λεγανές - Σεβίλλη 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ