ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Γκάμπι κατέθεσε για "ύποπτο ματς"

Ο Γκάμπι κατέθεσε για "ύποπτο ματς"

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκάμπι, μετέβη αυτοβούλως σήμερα το πρωί στον Ειδικό Εισαγγελέα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος στην Ισπανία για να καταθέσει για το "ύποπτο" ματς Λεβάντε-Σαραγόσα το 2011.

Μία απρόσμενη είδηση που εγείρει ερωτηματικά ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκάμπι. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος μετέβη αυτοβούλως το πρωί της Πέμπτης 2/10 στο γραφείο του Ειδικού Εισαγγελέα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος στην Μαδρίτη για να καταθέσει για το "ύποπτο" ματς Λεβάντε-Σαραγόσα το 2011.

Ο Εισαγγελέας διενεργεί έρευνες για νοθευμένα αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο στόχαστρο έχει βάλει ως ύποπτο για στήσιμο το ματς Λεβάντε - Σαραγόσα το 2011.

Ο Γκάμπι κατέθεσε για "ύποπτο ματς"

Ήταν τελευταία αγωνιστική και η Σαραγόσα ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην 1η κατηγορία. Τελικά επιβλήθηκε με 2-1, με δύο γκολ του τότε αρχηγού της και νυν της Ατλέτικο, Γκάμπι.

Μάλιστα, το ένα γκολ ήταν με απευθείας χτύπημα φάουλ και το δεύτερο με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να μένει "άγαλμα". Όπως δήλωσε ο Γκάμπι στον Εισαγγελέα: "Έκανα ότι μου ζήτησε ο σύλλογος", χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Σημείωσε μόνο ότι ο πρόεδρος της ομάδας τους είπε πριν γίνει το παιχνίδι, να μην ανησυχούν για την έκβασή του.

Το ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει ότι σε έρευνα των αρχών, εμφανίστηκαν την παραμονή του αγώνα 85.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του Γκάμπι, τα οποία την επομένη εξαφανίστηκαν. Άλλοι κάνουν λόγο για 120.000 ευρώ. Πιθανότατα γι' αυτό και ο Γκάμπι προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, γνωρίζοντας ότι έγινε γνωστή αυτή η κίνηση του λογαριασμού του.

Ο Γκάμπι ήδη είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε ότι για αυτό τον λόγο δεν είχε προσωπικό όφελος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μαζί με τον αρχηγό των Μαδριλένων από το γραφείο του Εισαγγελέα πέρασαν και οι Μπραούλιο Λόπες, Χόχε Ντιέγκο, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Σαραγόσα, Αγαπίτο Ιγκλέσιας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε στα ΜΜΕ.

Δείτε τα γκολ του ύποπτου αγώνα.


szólj hozzá: Levante 1-2 Zaragoza
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ