ΙΣΠΑΝΙΑ

"Φεύγει το καλοκαίρι ο Μέσι"

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 06:  Lionel Messi of FC Barcelona scores his team's third goal during the UEFA Champions League Group H match Between FC Barcelona and AC Milan at Camp Nou on November 6, 2013 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 06: Lionel Messi of FC Barcelona scores his team's third goal during the UEFA Champions League Group H match Between FC Barcelona and AC Milan at Camp Nou on November 6, 2013 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Βόμβα μεγατόνων από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "Punto Pelota" που αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν από την Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα!

Στη συγκεκριμένη εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει αναφορά για επίσημη πρόταση τριών ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Λιονέλ Μέσι.

Τούτη τη φορά πήγε ένα βήμα τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ των Καταλανών σκοπεύει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Φρανσουά Γκαγιάρδο ήταν εκείνος που έκανε το ρεπορτάζ σημειώνοντας πως υπάρχει δυσφορία από την πλευρά του Αργεντινού άσου καθώς η Μπαρτσελόνα μολονότι πριν από δύο μήνες δεσμεύθηκε πως θα προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του, τελικά αυτό δεν συνέβη.

"Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν", ήταν τα λόγια του Γκαγιάρδο που άναψε φωτιές στους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή Punto Pelota

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ