ΙΣΠΑΝΙΑ

Φαβορί ο Καπαρός για αντί-Ντελ Μπόσκε

Φαβορί ο Καπαρός για αντί-Ντελ Μπόσκε

Ο επιτυχημένος κύκλος της εθνικής Ισπανίας έκλεισε και ο Χοακίν Καπαρός είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της "ρόχα".

Μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της "ρόχα" σηματοδοτώντας το τέλος ενός επιτυχημένου κύκλου - μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία στους "16" του Euro 2016 - κατά τη διάρκεια του οποίου κατέκτησε ένα Μουντιάλ (2010) κι ένα Euro (2012).

Ο πρώτος υποψήφιος για την ανάληψη του πόστου του ομοσπονδιακού τεχνικού της "ρόχα" είναι ο Χοακίν Καπαρός, ο οποίος απέρριψε πρόσφατα προτάσεις από την Μπέτις, τη Βαλένθια και την Αλαβές γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ο Χοακίν Καπαρός είναι 60 ετών κι έχει περάσει από τους πάγκους των Ουέλβα, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλης, Ντεπορτίβο, Μπιλμπάο, Ξαμάξ (Ελβετία), Μαγιόρκα, Λεβάντε και Γρανάδα. Μπορεί να φέρεται πως είναι ο εκλεκτός του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ωστόσο εάν αυτός υποβάλλει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της UEFA, τότε την απόφαση για την αντικατάσταση του Ντελ Μπόσκε θα λάβει ο νέος πρόεδρος της RFEF (ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας).

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κι άλλα ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντελ Μπόσκε. Είναι ο Κάρλος Γκαρίδο, ο Λουίς Φερναντέζ, ο Πέπε Μελ, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Τζουλέν Λοπετέγκι.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ