ΙΣΠΑΝΙΑ

Έτοιμη για Μπαρτσελόνα η Σεβίλλη

Έτοιμη για Μπαρτσελόνα η Σεβίλλη

Μετά την Μπαρτσελόνα με το 7-0 επί της Βαλένθια, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή της Σεβίλλης στον τελικό του Copa del Rey, καθώς νίκησε με 4-0 την Θέλτα (videos)

Η Σεβίλλη νίκησε με 4-0 την Θέλτα στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τα ημιτελικά του Copa del Rey, έτσι μόνο με θαύμα δεν θα στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, καθώς αυτή ούτε με θαύμα δεν γίνεται να αποκλειστεί στο "Μεστάγια" μετά το 7-0 του "Καμπ Νόου".

Ο Κεβίν Γκαμεϊρό έχασε πέναλτι στο 28', αλλά πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά (59' και 62'), αφού είχε ανοίξει το σκορ ένας άλλο Γάλλος, ο Αντίλ Ραμί.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Δανός, Μίκαελ Κρον-Ντέλι, ο οποίος είχε και μία ασίστ, όπως και ο Βιτόλο, ενώ δύο είχε ο Έβερ Μπανέγα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Κόκε, Ραμί, Κολοτζιετσάκ, Τρεμουλινάς, Κριστόφορο (70' Ντανιέλ Καρίσο), Εν'Ζονζί, Μπανέγα (74' Κονοπλιάνκα), Βιτόλο, Κρον-Ντέλι, Γκαμεϊρό (80' Γιορέντε).

ΘΕΛΤΑ: Ρουμπέν Μπλάνκο, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Σέρτζι Γκόμεθ, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Βας (84' Μαρσέλο Ντίας), Πάμπλο Ερνάντες, Ιάγο Άσπας, Ορεγιάνα, Γκουιντέτι (78' Μποβού).

*χαμένο πέναλτι 28' Γκαμεϊρό

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών:

Τετάρτη

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 7-0 (7', 12', 83' και 88' Λουίς Σουάρες, 29', 58' και 74' Μέσι)

Πέμπτη

Σεβίλλη - Θέλτα 4-0 (45' Ραμί, 59' και 62' Γκαμεϊρό, 87' Κρον-Ντέλι)

*ρεβάνς στις 10 και 11 Φεβρουαρίου

Σεβίλλη - Θέλτα 4-0

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 7-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ