ΙΣΠΑΝΙΑ

Επέστρεψε στην Ράγιο Βαγεκάνο ο Ντομίνγκες

Επέστρεψε στην Ράγιο Βαγεκάνο ο Ντομίνγκες

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες επέστρεψε στην Ράγιο Βαγεκάνο, στην ομάδα που αγωνιζόταν προτού έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, θέλοντας έτσι να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ανανέωσε με τους Πειραιώτες και έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του λιμανιού, θα φορέσει και πάλι την φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο "Τσόρι", ο οποίος την σεζόν 2012-13 έπαιξε στην ομάδα της Μαδρίτης και σε 33 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 5 γκολ, θα φορέσει ξανά την φανέλα της στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Primera, καθώς φέτος υποβιβάστηκε.

Ο 36χρονος είχε ακουστεί εντόνως και για τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως θα παίξει ξανά στην Ισπανία, ενώ η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στο "Βαγέκας" το μεσημέρι της Τρίτης (8/8, 13:30). Να δούμε αν θα κάνει αναφορά και στον Ολυμπιακό, στον οποίο φόρεσε ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ