ΙΣΠΑΝΙΑ

Έκλεισε στο 1,5 εκ. η μεταγραφή Λούκας

Έκλεισε στο 1,5 εκ. η μεταγραφή Λούκας
INTIME SPORTS

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα βήματα που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην Λα Κορούνια φιλοξενεί η ιστοσελίδα lavozdegalicia.es. Τι δήλωσαν Σάμπο, Άρνεσεν και Ροντρίγκες.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα βήματα που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην Λα Κορούνια φιλοξενεί η ιστοσελίδα lavozdegalicia.es. Οπως αναφέρεται συγκεκριμένα την Τετάρτη (12/8) ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των Γαλιθιάνων, Βίκτορ Σάντσεθ. Τονίζεται ότι η συμφωνία έκλεισε στο 1,5 εκ. ευρώ και κάποια μπόνους (ποσοστό μεταπώλησης κτλ) και πως θα γίνει πραγματικότητα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται αφού λυθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα ο Λούκας θα γίνει οριστικά παίκτης της Λα Κορούνια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 27χρονος άσος θα ταξιδέψει σήμερα (10/8) με προορισμό τη Μαδρίτη για να επισκεφτεί την Ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και να υπογράψει εκεί κάποια έγγραφα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε αύριο (11/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σάμπο: "Σε καλύτερη μοίρα ο ΠΑΟΚ από την Σπαρτάκ"

Το κείμενο στην ιστοσελίδα pluska.sk ξεκινά με την επισήμανση ότι η μεταγραφή Σάμπο στον ΠΑΟΚ έκλεισε αφού πρώτα η Σπαρτάκ Τρνάβα έβαλε στα ταμεία της 600.000 ευρώ. Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

"Ο ιδιοκτήτης της Σπαρτάκ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι οι συνθήκες προσφέρονται για να πάω στον ΠΑΟΚ και πως δεν υπάρχει πρόβλημα για την μεταγραφή μου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να πάει κάπου στο εξωτερικό. Όταν ήρθε η προσφορά δεν δίστασα και νομίζω ότι αυτή η επιλογή είναι καλή για μένα. Λυπάμαι που θα λείπω από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Σπαρτάκ".

Σημείωσε ότι: "Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω για την Σπαρτάκ και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν σύμφωνα με το πλάνο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη μοίρα από την Σπαρτάκ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο ποιοτικό και αυτό θα με βοηθήσει για να με προσέξει ο προπονητής της εθνικής Σλοβακίας".

Την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ θα διευκολύνει ο συμπατριώτης του Ρόμπερτ Μακ: "Είναι πλεονέκτημα για εμένα. Ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Νομίζω ότι θα χαρεί".

Η μεταγραφή του Σάμπο στον ΠΑΟΚ έρχεται σε μια εποχή που η αρραβωνιαστικιά του Ελισάβετ είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί τους: " Είναι μία "ταραχώδης" περίοδο. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Εγώ προς το παρόν θα ταξιδέψω στην Ελλάδα μόνος. Η οικογένεια μου σίγουρα θα παραμείνει Σλοβακία".

Αρνεσεν: "Εχει ποιοτικούς παίκτες η Μπρόντμπι"

Στο μεταξύ, ο Φρανκ Αρνεσεν προσβλέπει σε δύο καλούς αγώνες με την Μπρόντμπι, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα jv.dk.

"Θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ στο σπίτι μου, οπότε θα είναι ωραία. Είμαι ικανοποιημένος. Θα είναι δύο καλοί αγώνες. Η Μπρόντμπι έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, οι ομάδες θα είναι όλο και πιο δύσκολες σε κάθε γύρο που προχωράμε", είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες παίκτες που δεν έχουν ακόμη εμπειρίες. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι θα διαθέτουμε δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές".

Οσον αφορά το προφίλ της Μπρόντμπι ο Αρνεσεν σχολίασε: "Τους ξέρω αρκετά καλά, αλλά δεν μπορώ να τους αναλύσω. Τους είδα να παίζουν πέρσι, όταν ήμουν στην Δανία. Αγωνίστηκαν κατά της Νόρτζελαντ. Ηταν πριν έρθει ο Αγκερ, έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που τους είχα παρακολουθήσει".

Κατέληξε, λέγοντας: "Μιλάω πάντα με τον προπονητή, αυτός είναι που πρέπει να βρει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα οργανωθεί και θα παρακολουθήσει την Μπρόντμπι. Ξέρω το ταλέντο της Μπρόντμπι, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά η ανάλυση του αντιπάλου. Είμαι τεχνικός διευθυντής".

"Στον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι πρωταθλητές"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, αποκάλυψε, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ολλανδίας, τις φιλοδοξίες του με τον "Δικέφαλο".

"Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένο και μεγάλο κλαμπ. Ο Ιγκόρ Τούντορ κουβαλάει ένα σπουδαίο όνομα, όπως επίσης και ο Φρανκ Άρνεσεν που τον έφερε στην ομάδα", είπε αρχικά ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ελτσε και πρόσθεσε:

"Οικονομικά η ομάδα είναι πολύ σταθερή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολλά σχέδια και εντός γηπέδου. Μας ενδιαφέρει μια καλή πορεία στο Europa League αλλά και το πρωτάθλημα. Εδώ δουλεύουν πάνω σε ένα καλό πρότζεκτ. Εκτός από τους ιθύνοντες στην ομάδα υπάρχει και ένας άνθρωπος από την Ρωσία πίσω από τον σύλλογο που στηρίζει ενεργά όλη την προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες δυνατότητες. Όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές. Αυτό είναι το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και αυτό το βήμα θέλουμε να κάνουμε".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ