ΙΣΠΑΝΙΑ

Εγχειρίστηκε επιτυχώς στον προστάτη ο Μπερίσο

Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin)
Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin) AP

Ο Εδουάρδο Μπερίσο εγχειρίστηκε με επιτυχία την Τετάρτη (29/11) στον προστάτη και ο βοηθός του, Ερνέστο Μαρκούσι, θα τον αντικαταστήσει για όσο διάστημα χρειαστεί να απουσιάσει.

Συγκλονισμένη παραμένει η ποδοσφαιρική κοινότητα της Σεβίλλης από την περιπέτεια υγείας του τεχνικού των "νερβιονένσες", Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη μεσούσης της περασμένης εβδομάδας.

Την Τετάρτη (29/11) ο "Τότο" εγχειρίστηκε με επιτυχία στην πόλη της Ανδαλουσίας, ωστόσο δεν διευκρινίστηκε το διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις και τις αναμετρήσεις των "ροχιμπλάνκος".

Μέχρι την επιστροφή του, θα τον αντικαταστήσει ο βοηθός του, Ερνέστο Μαρκούσι. Άλλωστε, αυτός ήταν που διεξήγαγε τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του ισπανικού Νότου.

Τόσο ο Αργεντινός, όσο και η Σεβίλλη (διοίκηση και ιατρικό επιτελείο) επιθυμούν να μην θέσουν χρονοδιαγράμματα σε ο,τι έχει να κάνει με την επιστροφή του Μπερίσο στους πάγκους.

AP Photo/Pavel Govolkin

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ