ΙΣΠΑΝΙΑ

Δύο ομάδες ανακοίνωσαν τον ίδιο παίκτη μέσα σε μία ώρα

Δύο ομάδες ανακοίνωσαν τον ίδιο παίκτη μέσα σε μία ώρα

Δύο ομάδες της Μαδρίτης ανακοίνωσαν μέσω twitter τη συμφωνία με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, με διαφορά μιας ώρας!

Μία από τις πιο απίθανες ιστορίες έλαβαν χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στη Μαδρίτη, όπου δύο ομάδες ανακοίνωσαν τον ίδιο ποδοσφαιριστή με διαφορά 74 λεπτών!

Ο λόγος για τον Χεράρδο Μπεροντία, ο οποίος έγινε "μήλον της έριδος" για τη Ναβαλκαρνέρο και την Ράγιο Μαχανταόντα, αμφότερες τις Segunda División B.

Μετά από μία σεζόν με 17 γκολ στη Μόστολες της Tercera, ο Ισπανός επιθετικός ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, κατά μία κατηγορία πιο ψηλά.

Στις 16:36 της Πέμπτης, η Ναβαλκαρνέρο ανακοίνωσε την απόκτησή του με ένα tweet καλωσορίσματος.

Στις 17:00 ακριβώς, όμως, ο Μπεροντία τοποθετήθηκε μέσω twitter και αρνήθηκε ότι είχε υπογράψει στον σύλλογο. "Λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που θα διαψεύσει την είδηση. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο με τη Ναβαλκαρνέρο, ούτε εξουσιοδότησα τη δημοσίευση είδησης για το μέλλον μου".

Μετά από περίπου 50 λεπτά, η Ράγιο Μαχανταόντα πόσταρε στο twitter της μία είδηση από τοπική ιστοσελίδα, η οποία είχε κάνει θέμα την τοποθέτηση του Μπεροντία. Μαζί με το link αυτό, υπήρχε και το εξής μήνυμα: "Η πρώτη μεταγραφή της σεζόν είναι ο Χεράρντο Μποεροντία".

Περίπου 3,5 ώρες αργότερα, εμφανίστηκε νέο tweet στον λογαριασμό της Ράγιο, που δεν επιδεχόταν διάψευσης. Ο ίδιος ο παίκτης μαζί με τον πρόεδρο της ομάας πόζαραν κρατώντας μία φανέλα του συλλόγου, με το εξής μήνυμα: "Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, ο Χεράρδο Μπεροντία ΕΙΝΑΙ παίκτης της Ράγιο Μαχανταόντα. Καλωσόρισες".



Ο πρόεδρος της "ηττημένης" Ναβαλκαρνέρο, Χουάν Αλαρκόν, εξήγησε τι συνέβη λίγο αργότερα. "Επέμεινε ότι θα υπέγραφε μαζί μας και μιλούσε στο whatsapp. Συμφωνήσαμε για τα ποσά, ήρθε να μιλήσει με τους αρχηγούς και τους παίκτες και τώρα αισθανόμαστε λίγο εξαπατημένοι".

Ο Αλαρκόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να κινηθεί νομικά "αν και το να καταφέρουμε κάτι είναι δύσκολο, από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει υπογραφεί".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ