ΙΣΠΑΝΙΑ

Διαιτητής πλακώνει οπαδό!

Διαιτητής πλακώνει οπαδό!

Σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Ανδαλουσίας, διαιτητής δεν... μάσησε σε επίθεση εις βάρος του και απάντησε με δεξί κροσέ (!) που θα ζήλευε και ο Μάικ Τάισον, πριν τραπεί σε φυγή. (video)

Στο στάδιο "Miguel Roman" η Atletico Dos Hermanas υποδέχθηκε την Bellavista, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του τρίτου πρωταθλήματος Νέων της Ανδαλουσίας (Group II).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλλε τον στράικερ της Atletico Dos Hermanas, με δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Ο πατέρας ενός από τους παίκτες των γηπεδούχων όρμησε στο γήπεδο, έσπρωξε τον διαιτητή αλλά γρήγορα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μαζί με τους βοηθούς του ο ρέφερι αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο, κίνηση που πυροδότησε νέα ένταση στις κερκίδες. Την στιγμή που επιχειρούσε να πάει προς τα αποδυτήρια, περνώντας αναγκαστικά μέσα από τον κόσμο, ένας από τους θεατές επιχείρησε να του ρίξει κουτουλιά όμως πρέπει να το μετάνιωσε οικτρά!

Ο διαιτητής δεν... μάσησε, απάντησε με εκρηκτικό δεξί κροσέ και βούτηξε από τα μούτρα τον θεατή που του επιτέθηκε, στη συνέχεια έπαιξε ξύλο και με τον άνθρωπο που είχε εισβάλλει αρχικά στο γήπεδο και μπαίνοντας προς τον διάδρομο των αποδυτηρίων αποφάσισε πως ήταν η ώρα να τραπεί σε φυγή!

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε οριστεί να σφυρίξει άλλος διαιτητής, όμως το απόγευμα υπήρξε αλλαγή στο πρόσωπο που κλήθηκε να διευθύνει το ματς και ακολούθησαν όσα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ