ΙΣΠΑΝΙΑ

Αυτοκίνητο με οπαδούς της Ρεάλ παρασύρει πλήθος της Μπαρτσελόνα

Αυτοκίνητο με οπαδούς της Ρεάλ παρασύρει πλήθος της Μπαρτσελόνα

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο στο οποίο αμάξι με επιβαίνοντες οπαδούς της Ρεάλ, παρασύρει ακολουθώντας τρελή πορεία πλήθος αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα, στο τελικό του Copa del Rey 2014, στη Βαλένθια. (VIDEO)

Σάλο είχε προκαλέσει στην ισπανική φίλαθλη κοινή γνώμη η τρελή πορεία που ακολούθησε όχημα στους δρόμους της Βαλένθια, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Copa del Rey το 2014, παρασύροντας οπαδούς της Μπαρτσελόνα, κατά τη μαζική πορεία τους προς το "Μεστάγια".

Μετά από δύο χρόνια - και με την υπόθεση να είναι αρχειοθετημένη - η εκπομπή "8 al dia" της ισπανικής τηλεόρασης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το εν λόγω περιστατικό. Σε αυτό φαίνεται η τρελή πορεία του οχήματος, τη 16η Απρίλη του 2014, αλλά προκύπτουν και σημαντικά ευρήματα.

Όπως φαίνεται, από την ενδυμασία, οι επιβαίνοντας στο όχημα ήταν οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης και δημιούργησαν χάος στο πλήθος της Μπαρτσελόνα, το οποίο μετακινείτο μαζικά προς το "Μεστάγια". Μάλιστα παρέσυρε στο πέρασμά του, μια οικογένεια "μπλαουγκράνα" οπαδών, η οποία κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να παρασχεθούν στα μέλη της οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ