ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0

Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0

Η Ατλέτικο νίκησε 2-0 την Ρεάλ στο "Καλντερόν" και απέκτησε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Copa del Rey, εν όψει της ρεβάνς στο "Μπερναμπέου" (videos)

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι της Μαδρίτης για την Ατλέτικο, καθώς επικράτησε 2-0 της Ρεάλ στο "Βιθέντε Καλντερόν" και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Ο Ραούλ Γκαρθία με πέναλτι στο 58' και ο Χοσέ Μαρία Χιμένες με κεφαλιά από κόρνερ στο 76' πέτυχαν τα γκολ για τους "ροχιμπλάνκος" και ο Ντιέγκο Σιμεόνε πανηγύρισε και στα δύο με τον γιο του (ballboy).

Η Ρεάλ είχε δύο καλές ευκαιρίες με Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ενώ ο Ράμος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για τον πέναλτι, αν και "γκρέμισε" τον αντίπαλο του, απλά τον τραβούσε και αυτός από την φανέλα.

Ο Φερνάντο Τόρες ήταν βασικός, έκανε δεύτερο ντεμπούτο με την Ατλέτικο και... βγήκε 2-3 φορές οφ-σάιντ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στο ματς στο 63'.

Η ρεβάνς διεξάγεται σε μία εβδομάδα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ενώ η Ατλέτικο όπως προαναφέραμε έχει τρεις συνεχόμενες νίκες με την Ρεάλ, καθώς την είχε νικήσει για το πρωτάθλημα (εκτός) και στην ρεβάνς του ισπανικού σούπερ καπ (εντός / ισοπαλία στο πρώτο ματς, άρα 4 ματς αήττητη).

Η Ρεάλ μάλιστα εκτός από τις τρεις σερί ήττες με Ατλέτικο, έχει τρεις σερί ήττες γενικά, καθώς στις 30/12 έχασε από την Μίλαν σε φιλικό και στις 04/01 από την Βαλένθια για το πρωτάθλημα, ενώ πριν είχε 22 σερί νίκες (ρεκόρ στην Ισπανία).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χεσούς Γκάμεθ, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία, Σαούλ (68' Αρντά Τουράν), Γκριεζμάν (75' Μάντζουκιτς), Τόρες (59' Κόκε).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Αρμπελόα (83' Καρβαχάλ), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κεντίρα, Ίσκο, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες (63' Κριστιάνο Ρονάλντο), Μπενζεμά (75' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0
Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των "16":

Τρίτη

Θέλτα - Μπιλμπάο 2-4 (11' Άλεξ Λόπεθ, 54' Τσάρλες / 5' Σαν Χοσέ, 15' και 87' πέν. Αντούριθ, 61' Σουσαέτα)

Μάλαγα - Λεβάντε 2-0 (16' Ανιόρ, 78' Ρικάρντο Όρτα)

Τετάρτη

Βιγιαρεάλ - Σοθιεδάδ 1-0 (72' Τσερίσεβ)

Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0 (58' πέν. Ραούλ Γκαρθία, 76' Χοσέ Μαρία Χιμένες)

Βαλένθια - Εσπανιόλ 2-1 (11' Γκαγιά, 86' Νεγκρέδο / 60' Στουάνι)

Αλμερία - Χετάφε 1-1 (59' πέν. Βέρθα / 21' αυτ. Βέρθα)

Πέμπτη

Γρανάδα - Σεβίλλη (21:00)

Μπαρτσελόνα - Έλτσε (23:00)

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά:

Μάλαγα - Λεβάντε VS Θέλτα - Μπιλμπάο

Βαλένθια - Εσπανιόλ VS Γρανάδα - Σεβίλλη

------------------------------------------------------

Μπαρτσελόνα - Έλτσε VS Ατλέτικο - Ρεάλ

Βιγιαρεάλ - Σοθιεδάδ VS Αλμερία - Χετάφε

Ατλέτικο - Ρεάλ 2-0

Βιγιαρεάλ - Σοθιεδάδ 1-0

Βαλένθια - Εσπανιόλ 2-1

Αλμερία - Χετάφε 1-1

Θέλτα - Μπιλμπάο 2-4

Μάλαγα - Λεβάντε 2-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ