ΙΣΠΑΝΙΑ

Αποθέωση σε Ινιέστα, αποδοκιμασίες σε Πικέ

Spain's Gerard Pique, left, fights for the ball with Italy's Ciro Immobile during the World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Saturday Sept. 2, 2017. (AP Photo/Paul White)
Spain's Gerard Pique, left, fights for the ball with Italy's Ciro Immobile during the World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Saturday Sept. 2, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Το κοινό του "Santiago Bernabéu" αποθέωσε τον Αντρές Ινιέστα, ενώ κλασικά αποδοκίμασε τον Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιταλία.

Εκ διαμέτρου αντίθετης υποδοχής έλαβαν από το κοινό του "Santiago Bernabéu" οι δύο ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα και Ζεράρ Πικέ.

Ο πρώτος αποθεώθηκε στο 72ο λεπτό - όταν έδωσε τη θέση του στον Άλβαρο Μοράτα - της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 για την ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Αντίθετα, ο Ζεράρ Πικέ - εκφραστής των καταλανικών ιδεωδών και "πολέμιος" της Ρεάλ - αποδοκιμάστηκε τόσο κατά την έναρξη του ματς, όσο και στις πρώτες του επαφές με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα γιουχαρίσματα υποχώρησαν, αν και η συμπεριφορά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μόνο αγαπητός δεν είναι στη Μαδρίτη.

Αποθεωτική ήταν και η υποδοχή που γνώρισε ο Νταβίντ Βίγια, όταν πέρασε στο 90ό λεπτό στη θέση του Ίσκο, καθώς φόρεσε ξανά τη φανέλα της "φούρια ρόχα" μετά από τρία χρόνια.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ