ΙΣΠΑΝΙΑ

Αποδοκιμασίες και στο Αλικάντε για Πικέ

Αποδοκιμασίες και στο Αλικάντε για Πικέ

Ούτε η μετάθεση της έδρας του Ισπανία - Αγγλία στο Αλικάντε έσωσε τον Ζεράρ Πικέ από τις αποδοκιμασίες. Διθυραμβικά φώναζαν το όνομά του, αντίθετα, οι Άγγλοι οπαδοί.

Σουρεαλιστική ήταν η σκηνή που εκτυλίχθηκε στο "Εστάδιο Ρίκο Πέρεθ" του Αλικάντε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των εθνικών ομάδων Ισπανίας και Αγγλίας.

Η μεταφορά της έδρας δεν στάθηκε αρκετή προκειμένου να αποφευχθούν οι αποδοκιμασίες στον Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τ' άκουσε γι' ακόμη μία φορά. Αλλά αυτή τη φορά είχε συμμάχους. Ποιους; Τους οπαδούς της εθνικής Αγγλίας οι οποίοι τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του, μην ξεχνώντας ότι αυτός φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2004 έως το 2008.

"Το παράξενο ήταν να μη γιουχάρουν τον Πικέ", είχε πει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "φούρια ρόχα", Βιθέντε ντελ Μπόσκε. Κι έπεσε μέσα.

Μερίδα των Ισπανών φιλάθλων δε λέει να ξεχάσει τις υβριστικές δηλώσεις, τις οποίες ουδέποτε ανασκεύασε, του Ζεράρ Πικέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης (να γαμ@@@ είπε συγκεκριμένα μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, κόντρα στη Σεβίλλη) και τον αποδοκιμάζει με κάθε ευκαιρία. Ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αποδοκιμάστηκε και στο ματς με το Λουξεμβούργο (νίκη της "φούρια ρόχα" με 4-0).

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ