ΙΣΠΑΝΙΑ

Απίστευτες προκλήσεις από προπονητή στην Ισπανία

Απίστευτες προκλήσεις από προπονητή στην Ισπανία

Μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς έγιναν οι φίλοι της ισπανικής Οουρένσε, καθώς ο προπονητής της φιλοξενούμενης Μπάντε δεν σταμάτησε στιγμή να τους προκαλεί, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα. (VIDEO)

Ένα σπάνιο και δυσάρεστο σκηνικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ουνιόν Ντεπορτίβο Οουρένσε, όπου ο προπονητής της φιλοξενούμενης Μπάντε, ονόματι Ιβάν Γκονθάλεθ, επιχείρησε να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του την αντίπαλη ομάδα και κυρίως τους οπαδούς της, οι οποίοι βρίσκονταν στις εξέδρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το παρακάτω βίντεο, σίγουρα δεν πρόκειται για μία... παρόρμηση της στιγμής. Ακόμη και βλέποντας ορισμένους οπαδούς εξαγριωμένους από τις πράξεις του, ο ίδιος κάθε άλλο παρά πτοείται, ενώ δεν σταμάτησε ούτε όταν αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς συνέχισε να προκαλεί την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο αγωνιστικές στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ισπανίας, ωστόσο το βίντεο διέρρευσε την περασμένη Κυριακή (09/04). Ο Γκονθάλεθ ζήτησε συγγνώμη μέσω επίσημης ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα της ομάδας, όμως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις. Μάλιστα, η γηπεδούχος ομάδα έφτασε σε σημείο να βγάλει ανακοίνωση στην οποία ευχαρίστησε τους φίλους της που δεν αντέδρασαν με χειρότερο τρόπο!

Παράλληλα, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως αυτή δεν αποτελεί την πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος προπονητής δέχεται κριτική για τέτοιου είδους λόγους, καθώς επιχειρεί συχνά να... αποπροσανατολίζει τους αντιπάλους του με αθέμιτους τρόπους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ