ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανοικτοί λογαριασμοί για Θέλτα και Μπαρτσελόνα

Barcelona's Jose Arnaiz celebrates after scoring a goal during a Copa del Rey round of 16, first leg soccer match between Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Thursday Jan. 4, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Jose Arnaiz celebrates after scoring a goal during a Copa del Rey round of 16, first leg soccer match between Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Thursday Jan. 4, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Με τον Ντεμπελέ να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Θέλτα. Βασικός ο Σιόβας στη νίκη με 1-0 της Λεγανές κόντρα στη Βιγιαρεάλ. (VIDEOS)

Στο 1-1 έμειναν Θέλτα και Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ισπανίας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο αφήνει "ανοικτή" την υπόθεση πρόκριση, αλλά σίγουρα το προβάδισμα το έχουν οι Καταλανοί.

Με τους Μέσι, Σουάρες εκτός αποστολής και με αρκετές αλλαγές παρέταξε την Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος όμως είδε τον Αρνάιθ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 15'.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας ωραίας αντεπίθεσης των Καταλανών και από κοντά με πλασέ νίκησε τον Αλβαρεθ για το 0-1. Η Θέλτα όμως αντέδρασε και μετά από διπλή αδράνεια της άμυνας της Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 31' με σουτ από πλάγια θέση του Σίστο.

Ανοικτοί λογαριασμοί για Θέλτα και Μπαρτσελόνα

Η στιγμή όμως του αγώνα αποτυπώνεται στο ακριβώς από πάνω στιγμιότυπο. Ο Ουσμάν Ντεμπέλ 110 μέρες μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε ξανά σε αγωνιστική δράση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον ρίχνει στο ματς ως αλλαγή αντί του Αρνάιθ στο 72'.

Στο άλλο ματς που ξεκίνησε στις 20.00 η Λεγανές κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Με τον Σιόβα βασικό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Αμραμπάτ στην έναρξη του δεύτερου μέρους και να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Θέλτα: Άλβαρεθ, Μάγιο, Γκόμεθ Σόλα, Φοντάς, Χόνι (82' Ρονκάγλια), Βας (68' Μέντες), Λομπότκα, Σάντσεθ, Άσπας, Σίστο (67' Μορ), Γκονθάλεθ

Μπαρτσελόνα: Σίλεσεν, Ντιν, Σεμέδο, Βερμάλεν, Πικέ, Γκόμεθ, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (71' Ράκιτιτς), Σουάρεθ, Βιντάλ (76' Ρομπέρτο), Αρνάιθ (72' Ντεμπελέ)

Λεγανές: Σαμπάν, Τίτο, Μπουστίνθα, Σιόβας, Γκαρθία, Γκουμπό, Πέρεθ (46' Εράσο), Ελ Ζαρ (89' Μαντοβάνι), Γκαμπριέλ, Ναράνιο, Αμραμπάτ (57' Μποβού)

Βιγιαρεάλ: Μπαρμπόσα, Ρουκάβινα, Τόρες, Αλβέρο, Γκασπάρ, Τσερίσεβ (68' Φορνάλς), Τριγκέρος, Γκέρα (75' Ερνάντες), Καστιγιέχο, Ουνάλ (61' Μπάκα), Ράμπα

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

Τετάρτη

Φορμεντέρα - Αλαβές 1-3 (57' Ρόσα / 36', 65' Ντεμίροβιτς, 81' Ελ Χανταντί)

Γέιδα - Ατλέτικο 0-4 (33' Γκοδίν, 37' Τόρες, 69' Κόστα, 90+2' Γκριεζμάν)

Κάντιθ - Σεβίλλη 0-2 (9' Νολίτο, 23' Νάβας)

Λας Πάλμας - Βαλένθια 1-1 (26' Καλέρι / 85' Ροντρίγκο)

Πέμπτη

Θέλτα - Μπαρτσελόνα 1-1 (31' Σίστο / 15' Αρνάιθ)

Λεγανές - Βιγιαρεάλ 1-0 (49' Αμραμπάτ)

Νουμάνθια - Ρεάλ (22:00)

Εσπανιόλ - Λεβάντε (22:00)

*Οι αγώνες είναι διπλοί

Θυμηθείτε τι έγινε στα ματς της Τετάρτης (03/01)

Θέλτα - Μπαρτσελόνα 1-1

Λεγανές - Βιγιαρεάλ 1-0

Photo credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ