ΙΣΠΑΝΙΑ

Αλέις Βιδάλ, από τον Πανθρακικό στην Μπαρτσελόνα

Αλέις Βιδάλ, από τον Πανθρακικό στην Μπαρτσελόνα

Ο Αλέις Βιδάλ είναι η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα μετά το τρεμπλ! Η Σεβίλλη θα πάρει 10.000.000 ευρώ και ντεμπούτο θα κάνει τον Ιανουάριο, καθώς το καλοκαίρι οι "μπλαουγκράνα" δεν μπορούν να ενισχυθούν

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Αλέις Βιδάλ, καθώς οι "μπλαουγκράνα" συμφώνησαν με την Σεβίλλη για την απόκτησή του έναντι 10.000.000 ευρώ!

Ο 25άχρονος άσος συμφώνησε χωρίς κανένα δισταγμό, παρά το γεγονός πως δεν θα παίζει μέχρι τον Ιανουάριο. Αυτό διότι η Μπαρτσελόνα είναι τιμωρημένη και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται δηλαδή για μεταγραφή του... Ιανουαρίου και τότε θα κάνει το ντεμπούτο, ενώ θα υπογράψει 5ατές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί την Δευτέρα στις 14:00.

Ο Αλέις Βιδάλ είναι δεξί εξτρέμ, όμως ο Ουνάι Έμερι τον χρησιμοποίησε αρκετές φορές ως δεξί μπακ και εκεί θέλει να τον χρησιμοποιήσει και η Μπαρτσελόνα, ως αντικαταστάτη του Ντάνι Άλβες.

Θυμίζουμε πως σε ηλικία 19 ετών είχε παίξει στην Ελλάδα ως δανεικός στον Πανθρακικό από την Εσπανιόλ Β, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2008-2009 και είναι 8 συμμετοχές.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ