ΙΣΠΑΝΙΑ

"Αφήνει την Ατλέτικο για την Ίντερ ο Σιμεόνε!"

Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone arrives to give a press conference at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 26, 2016 on the eve of their UEFA Champions League semi-final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Bayern Munich. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone arrives to give a press conference at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 26, 2016 on the eve of their UEFA Champions League semi-final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Bayern Munich. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO AFP

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει αποφασίσει να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και μάλιστα έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με την "El Confidencial".

Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Σιμεόνε με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Παρ' όλα αυτά, ο Αργεντινός κόουτς δεν προτίθεται να το εξαντλήσει και μάλιστα έχει ήδη αποφασίσει πότε θα αποχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ισπανική "El Confidencial", η οποία αναφέρει πως ο "Τσόλο" θα φύγει από το "Βιθέντε Καλντερόν" τον Ιούνιο του 2018, κάτι που γνωρίζουν και οι ιθύνοντες των "ροχιμπλάνκος".

Μάλιστα, το ρεπορτάζ προχωράει ακόμα περισσότερο το θέμα, αναφέροντας πως ο Σιμεόνε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, στην οποία έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν, ενώ κομβικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση έχει ο επιστήθιος φίλος του και συμπατριώτης του, Χαβιέρ Σανέτι.

Οι δυο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των "νερατζούρι" φαίνεται πως έχει πείσει τον Σιμεόνε για να μετακομίσει στο Μιλάνο, αλλά όχι άμεσα. Πρώτα θέλει να κάνει τον κύκλο του στην Ατλέτικο, να μείνει για άλλα δυο χρόνια και μετά να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Βέβαια, μέχρι να φτάσουμε στο 2018, πολλά μπορεί να έχουν συμβούν τόσο στην Ατλέτικο όσο και στην Ίντερ, επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να προεξοφλείται. Πάντως, ο Σανέτι έχει αναλάβει το... ψηστήρι στον "Τσόλο" και στο πρόσωπό του βλέπει τον άνθρωπο που μπορεί να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύονται οι φίλοι των Μιλανέζων.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τα πιο football art μπλουζάκια. Διάλεξε το δικό σου εδώ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ