LA LIGA

Ζιντάν: "Ο Ινιέστα έπρεπε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα το 2010"

Ζιντάν: "Ο Ινιέστα έπρεπε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα το 2010"
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποκλίθηκε στον Αντρές Ινιέστα και υποστήριξε ότι ο Ισπανός έπρεπε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα το 2010 αντί του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Λεγανές, ωστόσο δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για έναν μεγάλο αντίπαλο, τόσο όσο ήταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ όσο και τώρα ως προπονητής των "μερένγκες".

Ο Γάλλος μίλησε λίγη ώρα αφότου ο Αντρές Ινιέστα, σε δική του συνέντευξη Τύπου, επιβεβαίωνε ότι το καλοκαίρι θα τον έβρισκε με φανέλα διαφορετικού συλλόγου μετά από 22 χρόνια.

"Είναι δύσκολο για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο να φεύγει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Δεν τον βλέπω ως ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Έχω συναντηθεί δύο φορές μαζί του και είναι γοητευτικός. Τα δίνει όλα στο γήπεδο κι εκτός αυτού είναι ήρεμος. Μιλάμε για κάποιον που τους έκανε όλους να ονειρεύονται. Έχω μόνο καλά λόγια, θαυμασμό για το ποδόσφαιρό του και θέλω τα καλύτερα για το μέλλον του και ως άνθρωπος", ήταν η αρχική τοποθέτηση του "Ζιζού".

Όσο για τη συζήτηση των ημερών, μετά από την απολογία του "France Football" που δεν του απένειμε κάποια "Χρυσή Μπάλα" όλα αυτά τα χρόνια, ο Ζιντάν (κάτοχος της διάκρισης το 1998) σχολίασε: "Δεν την κέρδισε, αλλά την αξίζει. Ειδικά τη χρονιά που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκόραρε στον τελικό και έπαιξε πολύ καλά".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ