LA LIGA

"Ζήτησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε"

"Ζήτησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε"

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, ζήτησε να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας και να συνεχίσει την αποθεραπεία του στον Ολυμπιακό.

Τελικά δεν είναι γραφτό για τον 30χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Λας Πάλμας στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, να παίξει στη La Liga.

Ο Αφρικανός τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο, δεν έχει φορέσει μέχρι τώρα και δεν θα φορέσει καθόλου, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τη φανέλα της "ουνιόν". Το ιατρικό επιτελείο της νησιωτικής ισπανικής ομάδας κατέστησε σαφές ότι πρέπει να περάσει από το χειρουργείο για να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Αυτό προϋποθέτει απουσία διάρκειας έξι έως οκτώ μηνών. "Αντιμετωπίζει έναν χρόνιο τραυματισμό στο γόνατο. Όσο δεν εγχειρίζεται, συνεχίζει να βγάζει προβλήματα. Βελτιώνεται, αλλά την επόμενη ημέρα πονά ξανά. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταχείριση που έλαβε από τη Λας Πάλμας, σε σχέση με τον Ολυμπιακό", τόνιζαν πηγές από την ισπανική ομάδα στο "Canarias 7".

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νιγηριανός ζήτησε από τους εκπροσώπους του να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να ξεκινήσει από την αρχή την αποθεραπεία του.

Μιλώντας στο Sport24.gr ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, υποστήριξε ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε έφθασε στα Κανάρια Νησιά υπέρβαρος κι ότι του έμενε να χάσει ένα κιλό για να είναι έτοιμος να μπει στην αποστολή της ισπανικής νησιωτικής ομάδας. Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον νέο τραυματισμό του παίκτη του...

Photo credits: UD Las Palmas (Oficial)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ