LA LIGA

"Υποψήφιος για τη Βαλένθια ο Μάρκο Σίλβα"

"Υποψήφιος για τη Βαλένθια ο Μάρκο Σίλβα"
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Πάκο Αγεσταράν στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια.

Το κάκιστο ξεκίνημα της Βαλένθια στο πρωτάθλημα, όπου μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις, με τον τεχνικό της ομάδας, Πάκο Αγεσταράν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας " Record", μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον 53χρονο τεχνικό στον πάγκο των "νυχτερίδων" είναι κι ο Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ισπανικής ομάδας, έχοντας αρκετούς υποστηρικτές μέσα στο σύλλογο.

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Αγεσταράν, καθώς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στη Βαλένθια. Η αναμέτρηση απέναντι στην Αλαβές την Πέμπτη (22/09) έχει τον χαρακτήρα του "do or die" αγώνα, αφού σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος ο Ισπανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Το ρεπορτάζ της "Record" αποκαλύπτει πως πέρα απ' τις "νυχτερίδες", ο Μάρκο Σίλβα είχε επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις και με τις Σταντάρ Λιέγης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θυμίζουμε πως ο 39χρονος τεχνικός αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο απ' τον Ολυμπιακό, υποβάλλοντας την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Αυτή την περίοδο είναι σχολιαστής αγώνων Champions League στη δημόσια τηλεόραση της Πορτογαλίας.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ