LA LIGA

Υπέγραψε στην Ντεπορτίβο ο Λούκας

Υπέγραψε στην Ντεπορτίβο ο Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ είναι και τυπικά πλέον παίκτης της Ντεπορτίβο, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Διαβάστε για την περιπέτεια που καθυστέρησε τις υπογραφές μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ γνωστοποίησαν πως ο Λούκας Πέρεθ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Λα Κορούνια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11/8). Επομένως αποτελεί και τυπικά πλέον παίκτη της ομάδας της Γαλικίας.

Την Τετάρτη (12/8) αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της "Ντέπορ" και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός, πρώην πλέον και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, πέρασε μία μίνι περιπέτεια πριν φτάσει στη Γαλικία για τις υπογραφές.

Το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη από τη Μαδρίτη, όπου είχε βρεθεί για κάποια απαραίτητα έγραφα, στη Γαλικία, έπαθε λάστιχο, με συνέπεια να καθυστερήσουν μαζί με τον ατζέντη του να φτάσουν στα γραφεία της Λα Κορούνια για τις υπογραφές του συμβολαίου.

Τον ανακοίνωσε η Λα Κορούνια

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο Ισπανός δεν έκρυψε τη χαρά του. "Καλώς ήρθες σπίτι σου" έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του μέσω twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Χαρούμενο τέλος! Συγκινημένος που πάω σπίτι". Παράλληλα, στην ανάρτηση δημοσίευσε φωτογραφία με τη φανέλα του με το νούμερο 7 στην "Ντέπορ".

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο,τι καλύτερο στον Λούκας"

"Εκλεισε" και τυπικά ο κύκλος του Λούκας Πέρεθ στον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" μάλιστα με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στη πώληση του ποδοσφαιριστή στην Λα Κορούνια: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Lucas Pérez Martínez στην ομάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ