LA LIGA

"Χειροκρότησαν Μαραντόνα και Ροναλντίνιο. Γιατί όχι και Μέσι;"

"Χειροκρότησαν Μαραντόνα και Ροναλντίνιο. Γιατί όχι και Μέσι;"

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος επιμένει σε αφιέρωμα στον Λιονέλ Μέσι σε περίπτωση που καταρρίψει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα στο Bernabéu, με αναφορά σε Μαραντόνα και "Ρόνι". (videos)

Η πιθανότητα ο Λιονέλ Μέσι να καταρρίψει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα ως πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν στο Bernabéu απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Χαβιέρ Τέμπας, να επιμένει στην πρόθεση του να τιμήσει τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα μπροστά στο κοινό των "μερένγκες", υπενθυμίζοντας τα παραδείγματα των Ντιέγκο Μαραντόνα και Ροναλντίνιο.

"Έχω δει στο ίδιο γήπεδο (Bernabéu) το κοινό να χειροκροτεί τον Μαραντόνα και τον Ροναλντίνιο. Νομίζω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο ξέρει να εκτιμήσει το τι σημαίνει αυτός ο ποδοσφαιριστής για το πρωτάθλημά μας. Πρέπει να τιμηθεί ο Λιονέλ Μέσι όταν καταρρίψει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα. Ο Μέσι αξίζει να τιμάται σε κάθε παιχνίδι. Εάν δεν είναι σε αυτή τη χρονική στιγμή, θα είναι σε κάποια άλλη. Αλλά πρέπει να τιμάται σε οποιοδήποτε μέρος.", είπε πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, επιμένοντας στην αρχική ιδέα του να σταματήσει για λίγο το ισπανικό Clásico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ο Αργεντινός άσος καταφέρει και καταρρίψει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα, σε εκείνο το παιχνίδι.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συνολικά μέχρι τώρα 249 γκολ στη La Liga, κυνηγά το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα που κρατά από το 1955 με 251 γκολ, και είναι πιθανόν να το ξεπεράσει στα δύο επόμενα παιχνίδια με Έιμπαρ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε εδώ το κοινό του Bernabéu να υποκλίνεται σε Ροναλντίνιο και Μαραντόνα:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ