LA LIGA

Χαμός στην Ισπανία με το VAR

Χαμός στην Ισπανία με το VAR

H Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του καναλιού που μεταδίδει τους αγώνες, κατηγορώντας το πως παραπλανεί τους φιλάθλους με αφορμή τη γραμμή του VAR!

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στο ισπανικό πρωτάθλημα, με αφορμή το γκολ της Βαλένθια στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της La Liga. Ο Ντένις Τσερίσεφ χρίστηκε σκόρερ, αλλά το γκολ μέτρησε μετά από χρήση τoυ VAR, καθώς υπήρχε υπόνοια πως στην αρχή της φάσης δύο παίκτες των νυχτερίδων ήταν οφσάιντ.

Ωστόσο, η γραμμή που χρησιμοποίησε το τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει τους αγώνες στην Ισπανία ήταν διαφορετική σε σχέση μ' εκείνη που έδωσε το VAR. Αποτέλεσμα, να φαίνεται εκτεθειμένος ένας ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, ο οποίος στην πραγματικότητα καλυπτόταν από αμυντικό της Μπιλμπάο.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία εξέδωσε μία ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση, κατηγορώντας τη MediaPro για χειραγώγηση και παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού καταπατώντας τους κώδικες ηθικής.

Μάλιστα, εμφανίστηκε διατεθειμένη να προσφύγει στα αρμόδια δικαστικά και ποδοσφαιρικά όργανα προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ VAR

Χαμός στην Ισπανία με το VAR

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Χαμός στην Ισπανία με το VAR

H ανακοίνωση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ