LA LIGA

Βρίζει χυδαία την Ατλέτικο Μαδρίτης ο τεχνικός της Έιμπαρ!

Βρίζει χυδαία την Ατλέτικο Μαδρίτης ο τεχνικός της Έιμπαρ!

Ο τεχνικός της Έιμπαρ θέλησε να "ντοπάρει" τους παίκτες του ενόψει Ατλέτικο, εκτοξεύοντας απίστευτες βρισιές για τους πρωταθλητές Ισπανίας. Πώς απάντησε ο Σιμεόνε (videos).

Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την νεοφώτιστη Έιμπαρ που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (22:00) στο "Βιθέντε Καλδερόν" πήρε... φωτιά και σε αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο.

Ο 39χρονος Βάσκος τεχνικός της Έιμπαρ έδωσε ένα πραγματικό "σόου" στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ταξίδι στη Μαδρίτη, με τις κάμερες να καταγράφουν απίστευτες βρισιές από την πλευρά τους με στόχο τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε!

"Είναι πουτ@@@@ γιοι και μπάστ@@@@. Θέλουν μόνο να κερδίζουν ζητώντας αίμα και ιδρώτα. Στοίχησε 18 εκ.ευρώ ο Μάντζουκιτς; Αρ@@@@@ στοίχησε", ήταν μερικά μόνο από τα λόγια με τα οποία "στόλισε" τους Μαδριλένους ο Βάσκος ( πατήστε για να δείτε το video ), και τα οποία έχουν δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα λίγο πριν τη διεξαγωγή του.

Από την πλευρά του πάντως ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος συμπληρώνει 100 ματς στη La Liga κόντρα στην Έιμπαρ, δεν θέλησε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε πουτ@@@@ γιοι; Ο καθένας προσπαθεί να δώσει κίνητρα στους παίκτες όπως νομίζει καλύτερα..."

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ